Connect
To Top

Webwinkel Dutch-lifestyle: Unieke en handgemaakte artikelen. Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves!

Wekelijks brengen we op ons blog een webshop onder de aandacht die wij zorgvuldig voor je hebben uitgekozen. Zo zijn er heel wat leuke webshops die een geweldig uniek cadeau met eigen hand maken. Artikelen voor onder andere kraamcadeaus of verjaardagen. Door het toevoegen van je eigen wensen maakt dit het artikel uniek, persoonlijk en natuurlijk super bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een naam, datum, tekst en kleur.

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves2
Dit keer stellen we graag Dutch-lifestyle aan je voor. Dutch-lifestyle is een snel groeiende webshop en opgericht door Renate. Het concept bestaat uit unieke en vele handgemaakte artikelen. Naast de webshop verkoopt Dutch-lifestyle haar producten bij 14 andere retailers. Deze bestaan zowel uit webshops als fysieke winkels. We waren erg benieuwd naar de unieke webshop en producten van Renate en stelde haar een aantal vragen.

Hoe is Dutch-lifestyle ontstaan?
Dutch-lifestyle is 1,5 jaar geleden als hobby begonnen. Ik heb altijd een creatieve instelling gehad en een passie voor unieke producten. Het begon met het ontwerpen van fotosieraden. Dit sloeg gelijk aan en zo kwam er steeds meer vraag naar mijn producten. Ongeveer een jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik run Dutch-lifestyle alleen. Gelukkig bij grote drukte springen familie en vrienden bij.

Wat verkoop je voor producten op Dutch-lifestyle?
De producten die wij verkopen bij Dutch-lifestyle zijn kids en lifestyle relaterend. Onze artikelen lopen uiteen van baby– en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves. Vrijwel alle producten zijn met de hand gemaakt door mijzelf of andere creatieve ondernemers. De favoriete producten zijn baby- en kidsfashion, blokken, zebra’s en de letterbanners. Hier blijft veel vraag naar. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe producten die nog niet in de markt zijn. Ik denk continu na over eventuele opkomende trends en ontwikkelingen in de markt. Ik focus mij op producten met een bepaalde uniekheid die niet overal te vinden is. Dat maakt Dutch-lifestyle net even anders.

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 5

Kun je een product bestellen met een persoonlijke toevoeging?
Ja dat kan zeker! De producten met een persoonlijke toevoeging zijn fotosieraden en naamblokken. Bij deze producten kunnen klanten hun wensen achterlaten. Dit kan bijvoorbeeld met inbreng van een foto of verwerking van een naam, datum of andere tekst. Hiermee kunnen we voor de klant een uniek eindproduct maken.

Welke producten zijn het leukste om te maken?
De geometrische- en naamblokken zijn het leukste om te maken. Deze blokken worden vaak als kraamcadeau of decoratie gebruikt. Ik vind het leuk om een unieke touch te geven aan een algemeen standaard product.

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met Dutch-lifestyle?
Ik maak heel veel leuks mee sinds ik gestart ben met Dutch-lifestyle. Er is een nieuwe wereld opengegaan vol met mogelijkheden en kansen. Een van de mooie dingen vind ik dat een samenwerking met andere kleine ondernemers je een brede kijk geeft in de markt. Ook voor nieuwe productideeën. Sinds het begin werk ik met veel liefde en passie aan mijn bedrijf. Dit vind ik het allerleukste om te doen.

Wat is de toekomst van Dutch-lifestyle?
In de toekomst wil ik Dutch-lifestyle graag nog verder uitbreiden op meerdere gebieden. Dit wil ik doen door het assortiment nog verder te verbreden, meer bekendheid te krijgen en nog veel meer klanten blij te maken met unieke producten.

Meer zien van Dutch-lifestyle? De website is te vinden via: www.dutch-lifestyle.nl

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 3

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 12

 

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 10
Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 4  Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 6

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 2
Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 7

Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 9
Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 8
Van baby- en kidsfashion tot woondecoratie en hippe wannahaves 11

2 Reacties

Meer Blog