Connect
To Top

Week 19: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Een nieuw blogoverzicht van Lippenstift en luiers! Deze week o.a. wat leuke tips voor de meivakantie, een nieuwe Mommymail waarin het mijn beurt is om te schrijven en een blog met foto’s over de babykamer van Amberley.

Mama blogoverzicht

Maandag
Vandaag heb ik een blog geplaatst over het merk Nuna. Ze maken diverse babyproducten die erg goed maar ook nog eens hip zijn. Zo hebben ze een nieuwe autostoel die juni dit jaar uit zal komen.

Dinsdag
Het is weer volop meivakantie! Even lekker bijkomen met de kleintjes. Het perfecte moment om een leuke dag weg te gaan met het hele gezin. Ik deel op mijn blog een aantal leuke tips voor deze meivakantie.

Woensdag
Vandaag uiteraard weer een terugkomend item. Mommymail. Hierin schrijven Saskia en ik naar elkaar wekelijks een brief. Daarin alles over onze zwangerschap en het mama zijn. Deze week kreeg ik een brief van Saskia. Daarin vertelt ze over haar bevalling die steeds dichterbij komt.

Donderdag
Dit keer een blog over Amberley en haar babykamer. Zij is ook zwanger en uitgerekend in juli dit jaar. Haar babykamer is al bijna klaar. Lees hier alles over de babykamer en zie haar leuke foto’s! Wat leuk ingericht!!

Vrijdag
Ik ben nu inmiddels 28 weken zwanger. Daarmee heb ik bijna een nieuwe mijlpaal bereikt. Verder een nieuwe buikfoto, vertel ik hoe het op dit moment met mij gaat en meer over babykleding die ik deze week heb aangeschaft!

Zaterdag
Morgen is het Moederdag en daarom deel ik vandaag een heerlijk brunchrecept. Dat is het juiste moment om eens lekker verwend te worden. Nieuwsgierig? Kijk dan even hier.

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog