Connect
To Top

Week 20: Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Het is weer tijd voor Lippenstift en luiers! Vorige week weer een hoop leuke blogs. Ik vierde mijn Moederdag, ging naar de theatervoorstelling van Dora’s Piratenfeest met Marissa en deelde ik in een blog de babykamer van Lin!

Week 20 Het blogoverzicht van Lippenstift en luiers

Dinsdag
Hoe was mijn Moederdag dit jaar? Ik kreeg vele leuke cadeautjes! Ook deed ik mee aan de #mamaswap en Marissa had speciaal wat voor mij in elkaar geknutseld. Lief, lief, lief!! Lees alles over deze Moederdag op mijn blog.

Woensdag
Tijdens de meivakantie ben ik met Marissa naar de theatervoorstelling van Dora’s Piratenfeest geweest. Het was superleuk! Een echte mamadag met mijn dochter! Marissa heeft genoten. Ze is groot fan van Dora!

Ook vandaag weer een nieuwe Mommymail! De 12e brief alweer! Saskia en ik schrijven wekelijks naar elkaar. Alles over het moeder en zwanger zijn. Voor haar een spannende periode, ze gaat bijna bevallen! Dit keer was het mijn beurt om te schrijven.

Donderdag
Ja? Hoe tem je een draak? Daar schreef ik vandaag een blog over. Daarin speciaal voor de ‘jongens’ mama’s onder ons een winactie van Dragons. Bekend van de TV serie en verschillende films!

Vrijdag
Vandaag is het 15-5-15. Een prachtige datum om op te trouwen. Zo ken ik hier in de buurt al een aantal stelletjes die vandaag gaan trouwen. Voor iedereen die binnenkort (of een keertje) gaat trouwen deelde ik vandaag een ‘haar inspiratie blog‘ voor je bruiloft.

Ook deelde ik in een blog de babykamer van Lin met een aantal prachtige foto’s. Ze is mama van 2 zoontjes en heeft echt een hele leuke babykamer!

Zaterdag
Hoe gaat het met mijn zwangerschap? Hoe voel ik me nu? Inmiddels ben ik alweer in week 29 aangekomen. De tijd vliegt voorbij! Natuurlijk dit keer ook weer een foto van mijn buik!

The following two tabs change content below.

Lippenstiftenluiers.nl - Door: Dineke

Meer Blog