Connect
To Top

Week 9: Het weekoverzicht van Je kindje doet het zo

Dit was me het weekje wel. Dit was opnieuw een week die in het teken stond van een sprongetje en veel te weinig slaap. Binnenkort een blogje over deze slaapperikelen. Vandaag een overzicht van deze werkende mamazombie.

Maandag
De eerste werkdag na een lekker druk weekendje. Het ging zowaar allemaal op rolletjes. Werken is voor mij een stukje ontspanning (Ja, je leest het goed) en vandaag was een goede dag.

Dinsdag
Mijn dagje thuis met Evie was lekker rustig. Hoewel Evie al enige tijd aan het rommelen is met haar slaapritme, ging het vandaag toch best soepeltjes. Ik had zelfs tijd om lekker te schrijven voor mijn blog. Gelijk een blogje voor de volgende dag klaargezet.

Woensdag
In de ochtend kwam mijn blogje online over sprongetjes. We zitten er middenin en het levert zo nu en dan best wat frustraties op. Uit mijn werk ben ik met een vriendin uit eten geweest en naar de bioscoop. We hebben de feel-good-movie Gooische Vrouwen 2 gekeken.

Bioscoop en sprongetjes

Donderdag
Ik vergeet wel eens dat elke dag vroeg begint met een kleintje. Door de gezellige bioscoopavond had ik deze ochtend wat opstart problemen. Omdat Evie weer moeite had met slapen ben ik even met haar gaan wandelen. Ze loopt al heel goed en wandelt graag mee naar de container om een vuilniszak weg te brengen. Met haar is dat direct een uitje van een half uur.

Vrijdag
Een dag van verdriet en een dag van vreugde. Vandaag zou ik normaal gesproken werken, maar in de middag had ik vrij opgenomen voor de crematie van onze buurman. Direct na de crematie had ik een reünie met oud-studiegenoten. We zijn uit eten geweest en hebben gezellig bijgekletst. Vriendlief heeft zich over onze dochter ontfermt.

Zaterdag
Een helse dag. Evie wilde, hoewel ze ontzettend moe was niet slapen. Uiteindelijk is ze ’s middags tegen me aan op de bank in slaap gevallen. In de avond was Patrick even de deur uit. Dat was voor mij weer een uitgelezen moment om te schrijven en te lezen.

Zondag
Er is een ware babyboom gaande in onze vriendenkring. Vandaag gingen wij op kraamvisite. Ik was even vergeten hoe klein een pasgeboren baby is. Ja echt, dat vergeet je heel snel. Evie lijkt wel een reus. In het kader van mijn strijd om de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken en het voorkomen van een burn-out kwam deze dag ook een update online.

Dit was mijn overzicht van deze week. Kom je ook eens gezellig langs op mijn website jekindjedoethetzo.nl?

The following two tabs change content below.

Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike

Laatste berichten van Jekindjedoethetzo.nl - Door: Meike (toon alles)

Meer Blog