Connect
To Top

Webwinkel Suzyb: handgemaakte babykleding en accessoires

Een origineel uniek cadeau is natuurlijk het leukste om te geven. Vooral bij kraamcadeaus of verjaardagen. Dat maakt het net even wat specialer. Er zijn heel wat leuke webwinkeltjes die een uniek cadeau zelf met eigen hand maken. Het leuke is dat je meestal dan ook iets persoonlijks kunt laten toevoegen aan dat unieke cadeau.

Omdat er zoveel leuke verschillende handgemaakte producten zijn, brengen we wekelijks een webwinkel onder de aandacht. Deze week stellen we graag webwinkel SuzyB aan je voor.

Handgemaakte babykleding en accessoires 1

SuzyB is opgericht door Suzanne. Ze werkt zelf aan haar webshop en krijgt soms wat hulp van haar kids en familie. SuzyB heeft handgemaakte babykleding en accessoires. Alle SuzyB artikelen maakt Suzanne zelf. Vaak uit eigen ideeën. Haar kids zijn een grote inspiratiebron. Daarnaast verkoopt ze ook artikelen van andere merken die goed aansluiten bij de SuzyB artikelen. We zijn erg benieuwd naar SuzyB en stelde Suzanne daarom een aantal vragen.

Hoe is je webwinkel Suzyb ontstaan?
SuzyB is eind 2013 ontstaan. Regelmatig naaide ik het een en ander en later ontdekte ik het bedrukken van kleding. Dat was zo leuk dat ik besloot om een eigen webwinkel te starten. Inmiddels heb ik hulp van de snijmachine en drukpers; die zijn onmisbaar geworden.

Werk je alleen of met meer mensen aan Suzyb?
Ikzelf doe bijna alles. Het bijhouden van de website, bestellingen verzenden, mails beantwoorden en allerlei andere zaken regel ik allemaal zelf. Best een grote klus soms. Maar ook prettig om het zelf in de hand te hebben. Mijn eigen kids “werken” soms ook mee aan SuzyB. Zo staan ze regelmatig model als ik nieuwe kleding bedruk en mogen ze ook poseren voor de camera. Het uitje naar het postkantoor voor bestellingen (cadeautje wegbrengen zeggen we tegen de oudste) doen we ook vaak samen. Daarnaast heb ik een lieve man, vriendinnen en familie die mij regelmatig bijspringen als het te druk is, meegaan naar de markten en adviezen geven als ik twijfel over bepaalde zaken.

Handgemaakte babykleding en accessoires 2
Wat zijn favoriete producten in de webwinkel van Suzyb?
De rompers en shirts lopen erg goed. Maar ook de kleinere artikelen zoals mutsjes en slabben zijn in trek, zeker als ik op markten sta. Het is erg leuk om producten zelf te maken. Zowel het bedrukken als het naaien vind ik leuk om te doen. Maar het naaien kost vaak veel tijd, dus dat moet ik beperken. Graag zou ik dat wel meer willen doen.

Kun je een product bestellen met een persoonlijke toevoeging?
Ja dat kan zeker. In het begin bedrukte ik vaker kleding met bijvoorbeeld namen. Nu doe ik dat minder vaak, maar het is wel mogelijk. Ook dekens maak ik regelmatig op bestelling. Ik bespreek dan van te voren wat de wensen zijn.

Zijn je producten alleen online verkrijgbaar?
Ik verkoop SuzyB via mijn eigen website en op markten, zoals bijvoorbeeld de Swanmarket. SuzyB is ook te koop bij diverse andere webwinkels en ook stenen winkels. Een erg leuke ontwikkeling! Reacties van blije klanten zijn altijd heel leuk om te horen. Daar doe je het voor. Op de markten is het gezellig om met klanten in contact te zijn, want dat is soms wel een gemis met een webshop.

Handgemaakte babykleding en accessoires 6

Wat zijn je toekomst plannen voor Suzyb?
Ik hoop dat SuzyB door blijft groeien zoals het nu doet. En dat SuzyB in steeds meer winkels te vinden zal zijn! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe collectie shirts, rompers en sweaters voor het najaar/ winter. In de zomer komt er een hele gave leren luiertas in het assortiment in samenwerking met Willemijn van Dijk.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en meer weten van SuzyB? Kijk dan eens op haar website www.suzyb.nu. Ook kun je SuzyB volgen op social media. Zo is het instagram account van SuzyB een echte aanrader!

Heb jij ook een eigen webwinkel? Wil je ook graag dat wij over jouw webwinkel schrijven? Stuur ons dan een mail.

Handgemaakte babykleding en accessoires 5

Handgemaakte babykleding en accessoires
Handgemaakte babykleding en accessoires 4
Handgemaakte babykleding en accessoires 3

Meer Blog