Connect
To Top

Mama Ilse: Review Wonder Cells Age Defying Rejuvenating Cream

Oké, laten we beginnen met de omschrijving van mijn huid. Hier kan ik heel kort over zijn; drama! Toen ik in de pubertijd kwam begon het; puistjes, pukkels, mee-eters, plekken en een heel vette t-zone. Zelfs mijn decolleté en rug zaten vol met puistjes. Om die reden ben ik op doktersadvies al vrij vroeg aan de pil gegaan en wat denk je… Het werkte nog ook! Mijn alpengezicht veranderde in een vlak landschap en de puistjes op mijn decolleté en rug verdwenen als sneeuw voor de zon. Halleluja!

mama ilse wonder cells review

Nare bijwerkingen dankzij het stoppen met de pil

Toen ik stopte met de pil om zwanger te worden, begon het hele circus weer van voor af aan en dit keer op een voor mij vreemde plek: mijn kaak en nek. Verschrikkelijk! Toen ik zwanger was, kreeg ik er als klap op de vuurpijl ook nog een zwangerschapsmasker bij wat vooral zichtbaar was rond mijn ogen. Als toegift nog wat puistjes op mijn bolle buik. Máár; Maila die inmiddels 15 maanden is, is het dubbel en dwars waard! Na mijn zwangerschap ben ik weer begonnen met de pil en mijn huid is gelukkig weer gekalmeerd.

Waarom ik Wonder Cells heb geprobeerd

Gezien mijn huid is een goede dag- of nachtcrème dus echt essentieel. Daarom vond ik het erg spannend om Wonder Cells te reviewen, want als dit niet werkt voor mij is het gelijk zichtbaar. In een ver verleden heb ik mijn diploma voor de opleiding Schoonheidsspecialiste gehaald. Hoe ironisch, een schoonheidsspecialiste met huidproblemen.

mama ilse wonder cells review

De verpakking is groen en doet denken aan de natuur

De Wonder Cells crème zit in een plastic verpakking met een pompje. Kijk, hier hou ik van! Geen crème die onder je nagels blijft zitten en geen draaidoppen die je vervolgens met je crème-handen moet dichtdraaien. De groene verpakking doet me een beetje denken aan insecten en de natuur. Ken je die film ‘Luizenleven’? Dat dus!

Op de achterkant staat beschreven hoe je het product moet aanbrengen en wat de insteek van de crème is. Er staat dat het voornamelijk een ‘age defying’ is. Ik hoorde pas dat je op je 21e al moet beginnen met anti rimpelcrème. Shit, ben ik 5 jaar te laat begonnen… Ook staat er op de verpakking dat het product hydraterend is en collageen en avocado olie bevat. Avocado is volgens mij wat ze noemen een ‘superfood’, dus dat zal wel goed zitten. Ik kreeg de crème opgestuurd in een doosje met een handgeschreven kaartje erbij, zo leuk! Ik kan dat altijd wel waarderen; Je wil je toch onderscheiden in de wereld van de e-commerce.

mama ilse wonder cells review

Wonder Cells is lekker fris en vertrouwd

Na een aantal keer pompen (heerlijk, dan is het écht helemaal nieuw), komt er een witte crème op mijn vingers. Mij is aanbevolen 2 keer per dag te smeren (’s ochtends en ’s avonds), dus doe ik dat ook braaf. De crème smeert fijn! Het is geen dikke vette bagger zooi, wat ik dus écht niet nodig heb. Geloof me, de Shell is niks vergeleken met mij huid. 😉

Ken je die échte crème geur? Die echte geur van de crème van je oma? Voeg daar een beetje citroen aan toe en je hebt de geur van Wonder Cells. Héééérlijk! Lekker fris en toch vertrouwd. Ik heb altijd al goed kunnen ruiken, maar het lijkt wel of ik dat na mijn zwangerschap nog beter kan. En ik kan je vertellen; dat kan ook weleens in je nadeel werken (lees: buikgriep bij je kind). Maar deze crème, top!

Het resultaat: Een geslaagde test!

Laten we eerlijk zijn: Voor het echte resultaat, zullen we moeten wachten tot ik rimpels krijg (of niet). Maar het resultaat op korte termijn is prima! Voor mijn lastige huid werkt dit product goed, dus beschouw ik dit als een geslaagde test. Eén klein minpuntje; Er zit geen dopje op het pompje. Als je Wonder Cells wil meenemen, moet je het doosje dus bewaren. Wil jij deze crème van Wonder Cells ook proberen? Goed nieuws! De lezers van Babystraatje.nl ontvangen nu tijdelijk 25% korting op hun aankoop met kortingscode: BABYSTRAATJE25.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wonder Cells.

1 Reactie

  1. Avatar

    Lenny

    9 december 2019 at 19:59

    Zo, wat een leuke review voor dit product! Ik hoop dat blijft helpen om je huid rimpelloos en zacht te houden, maar je mag er zo wie zo zijn, hoor…

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Gastblogs