Connect
To Top

Contact

Over ons
Babystraatje.nl is een uniek platform voor aanstaande en jonge moeders. Een online ontmoetingsplek vol inspirerende blogs en handige artikelen op het gebied van zwangerschap, moederschap, babyproducten, lifestyle en fashion. Babystraatje.nl, het leukste online (winkel)straatje voor jou en je kleintje.

Babystraatje.nl is in 2014 opgericht, en met een eigen redactie biedt het 7 dagen per week unieke content op zowel de (mobiele) website als diverse social mediakanalen. Inmiddels heeft Babystraatje.nl samengewerkt met tal van merken, om deze op persoonlijke wijze onder de aandacht te brengen bij de specifieke doelgroep, gericht op aanstaande en jonge moeders.

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2022

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2022. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 december 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

De website begon als een kleine spruit in de grote online wereld, maar kreeg al snel een eerste groeispurt. Nu groeit de website in razend tempo verder en verder. Op dit moment heeft Babystraatje.nl 75.000 unieke bezoekers per maand en de social mediakanalen worden gevolgd door meer dan 25.000 moeders (in spé).

Adverteren
Babystraatje.nl wil samen groeien! Werk met ons samen en adverteer op unieke wijze op Babystraatje.nl en/of via onze social mediakanalen. Neem voor de mogelijkheden, tarieven en informatie over ons actuele doelgroep bereik contact op via info@babystraatje.nl.

Contact
Heb je een vraag, een suggestie of wil je meer informatie? Mail ons op info@babystraatje.nl.