25x Gratis babydozen en zwangerschapsboxen - Babystraatje.nl

25x Gratis Babydozen en Zwangerschapsboxen op een rijtje!

Handig dit lijstje met 25x de leukste gratis babydozen en gratis zwangerschapsboxen op een rijtje. Want als je zwanger bent, wil je natuurlijk het liefst alles zo snel mogelijk in huis hebben voor de komst van je baby. Je verft of behangt de kamer voor je kleintje, je gaat shoppen voor meubeltjes, een kinderwagen en kleertjes. En je zorgt dat je vluchtkoffer klaarstaat, voor als het zover is. Dan heb je ook nog een flinke voorraad luiers nodig. Maar ook poedertjes, crèmepjes, lakentjes, snoetenpoetsdoekjes en ga zo maar door. Wat komt er veel bij kijken!

gratis babydozen
Moet dat allemaal veel kosten? Nee hoor, in tegendeel! Allerlei winkels en verzekeringen bieden complete geboorteboxen aan. Helemaal gratis! Waarom? Kortgezegd om je op weg te helpen met je nodige babyspullenvoorraad én om je kennis te laten maken met allerlei (huis)merken. Het is voor jou als mama een uitstekende kans om allerlei producten te testen. Dit zodat je later precies weet welke producten jij het fijnst vindt, zonder dit je iets kost. Daarbij zijn spullen uit een gratis babydoos nooit verkeerd om te krijgen. Je kunt daarmee gemakkelijk een voorraadje artikeltjes opbouwen. Bedenk maar eens hoeveel luiers en rompertjes je nodig hebt voor je baby. Een paar gratis babydozen met deze babyspullen erin en meer zijn dan alleen maar handig!

Wat zit er in de babyboxen?

Wat er in de babyboxen zit, verschilt per box. Vaak zijn het kleine cadeaus, proefverpakkingen, informatie en producten die erg handig zijn. Of gewoon leuk zijn voor in de kinderkamer of elders in huis als je kraambezoek krijgt. Per gratis babydoos lees je wat je krijgt.

Onze top 25 gratis zwangerschapsboxen

Onze top 10? Die hebben we niet, want de zwangerschapsboxen zijn stuk voor stuk fijn om te krijgen. Dus vraag de 25 gratis babyboxen maar gewoon allemaal aan! Waarom ook niet? Na onze top 25 gratis babyboxen hebben we nog een aantrekkelijke top 4 babydozen op een rij gezet. Deze dozen met babyspulletjes zijn niet gratis, maar wel erg leuk en één ervan is super handig voor op reis!

Gratis babydozen

Allereerst hebben wij van Babystraatje.nl de allerleukste en handigste gratis babydozen voor jou op een rijtje gezet. Hierna volgen de gratis kraampakketten en dan kun je nog zien welke 4 niet gratis babydozen wij wel héél erg leuk vinden en daarom een plekje hebben gegeven in ons lijstje.

De Blije Doos

1 De Blije Doos

De Blije Doos is een onderdeel van het complete zwangerschapscadeaupakket van De Blije Doos én Wij. Een boeiend magazine voor ouders. Schrijf je in en krijg De Blije (Baby) Doos met daarin bijvoorbeeld Pampers, sokjes van Prénatal en de Philips Avent fles. Een super leuke gratis babydoos met fijne spulletjes. Maar om de zwangerbox nog leuker te maken krijg je ook de WIJ Jonge Ouders cadeaubox. Bestaande uit 6x per jaar het magazine WIJ én de special Eén jaar. Tijdens je zwangerschap krijg je daarnaast nog leuke e-mailupdates over je zwangerschap. Bevallen? Geef het door en je krijgt ook nog een lief blauw of roze mutsje met de naam van je baby erop. Eén van de leukste gratis babydozen! Daar word je inderdaad blij van! Vraag hier De Blije doos aan.

Ouders van Nu Zwanger Box

2 Ouders van Nu Zwanger Box

De Ouders van Nu Zwanger box is nog zo’n geweldig zwangerschapscadeau. Ouders van Nu is net als WIJ Jonge Ouders een magazine, speciaal voor ouders. Wat zit er in de zwangerbox? Allereerst de Ouders van Nu Zwangerspecial, een uitgave van Ouders van Nu en een uitgave van het hippe blad Kek Mama. Daarnaast zitten er natuurlijk ook allerlei leuke gratis producten in en diverse kortingsbonnen voor onder andere de Etos. Naast deze Ouders van Nu Zwanger Box krijg je ook een gratis Ouders van Nu Babybox. Wederom vol leuke producten en bonnen. Vraag de boxen meteen aan. Want je kunt deze maar tot de 8ste maand van je zwangerschap aanvragen! Te laat? No worries, dan krijg je wel nog de gratis Ouders van Nu Babybox, mits je bestelt voor je uk zes maanden is. Nu al leuk en pas bij babydoos 2! Lees snel verder hoe je nog meer gratis babydozen kunt aanvragen!

Plus Kiekeboebox

3 Plus Kiekeboebox

De Plus Kiekeboebox ter waarde van ongeveer €40,- is een super cadeaupakket. De Plus babydoos zit boordevol gratis babyproducten en kraamproducten. Wat er precies in deze gratis babydoos zit, is een verrassing. Wat we wel weten, is dat de spullen uit het Plus Babypakket echt allemaal erg handig zijn!

gratis babydozen

4 Baby Geboortedoos

De Baby Geboortedoos is misschien wat minder bekend, maar deze is zeker de moeite waard om gratis te ontvangen! In deze gratis geboortedoos van Baby & Tiener Megastore vind je nog helemaal niets. Hoezo dan? Nou, het is een leuke doos met laatjes, die perfect staat op bijvoorbeeld de commode. Je doet er zelf het eerste haarlokje, de eerste geboortekiekjes, het eerste tandje etc. in. Een doos die later vol zit met mooie herinneringen!

Kruidvat Babypakket met Gratis Babycadeaus

5 Kruidvat Babypakket met Gratis Babycadeaus

Kruidvat is bij veel mama’s één van de favo winkels, en dat is niet voor niets. De winkel heeft namelijk altijd mooie voordeelpakketten. Ben je zwanger? Dan krijg je die handige producten helemaal gratis in het Kruidvat Babypakket. Dit pakket is een vrolijke shopper vol gratis babyspullen. Wat er allemaal in de Kruidvat-tas met gratis babyspullen zit? Luiers, wasgel, lotiondoekjes en leuke stickers om in het babyfotoalbum de bladzijden nog vrolijker te maken. Voor het Kruidvat Babypakket heb je wel een geregistreerde Kruidvatvoordeelkaart nodig.

Jan Linders Babypakket

6 Jan Linders Babypakket

Het Jan Linders Babypakket vraag je aan als je net bent bevallen. Binnen twee weken vraag je het aan en dan krijg je binnen drie weken een kaart thuis om je Jan Linders Babypakket op te halen bij een Jan Linders winkel bij jou in de buurt.

Hoogvliet Babypakket

7 Hoogvliet Babypakket

Bij Hoogvliet hoef je jouw babycadeau niet aan te vragen. Je gaat gewoon binnen een maand na de geboorte van je kindje naar een Hoogvliet winkel en daar krijg je het Hoogvliet Babypakket vol gratis babycadeaus. Het pakket heeft een waarde van bijna €30.

Jumbo Hallo Mama Babypakket

8 Jumbo Hallo Mama Babypakket

Hallo mama! Bij Jumbo krijg je als mama van een newborn een bijzonder Jumbo Babypakket cadeau. Namelijk een pakketje met een momentenboek. Dit boek, het ‘Hallo Mama Momentenboek’, heeft allemaal fleurige pagina’s voor foto’s, tekeningen en schrijfsels van bijzondere en eerste momentjes.

Baby Dump Cadeaupakket

9 Baby Dump Cadeaupakket

Baby Dump is sowieso een handige winkel voor jou en je kleintje. Het is een gigantische (web)winkel met alles voor baby’s en babykamers. Heb je het Baby Dump Cadeaupakket aangevraagd? Dan krijg je een leuk magazine met praktische tips, die je zoektocht naar de juiste spullen veel gemakkelijker maakt. Hiernaast ontvang je de Baby Dump Babydoos vol fijne spulletjes. Het Baby Dump Cadeaupakket haal je op in de winkel en hup je hebt weer een gratis babydoos!

Stichting Babyspullen Startpakket

10 Stichting Babyspullen Startpakket

Stichting Babyspullen is een non-profitorganisatie die met donaties speciale baby startpakketten samenstelt, voor moeders die het minder breed hebben. Kinderen verdienen het om niets noodzakelijks tekort te komen! Heb jij een kleintje op komst en kun je hierbij wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Bestel de babybox van deze topstichting met gratis babyspullen, waaronder veel leuke kleertjes!

TasBaby Cadeautas

11 TasBaby.nl Cadeautas

In de cadeautas van Tasbaby.nl vind je gezellige babyspulletjes. Denk aan een groeimeter, een knuffeltje, zonnebrand voor je baby, een fotolijstje en een geboorteballon. Zeker leuk om met deze gratis babycadeaus de box of babykamer te decoreren!

Babypoint Zwangerschapspakket & Geboortepakket

12 Babypoint Zwangerschapspakket & Geboortepakket

Met het gratis BabyPoint Zwangerschapspakket en het BabyPoint Geboortepakket kun je volop producten testen. Wil je jouw uk borstvoeding geven? Vraag dan zeker dit babypakket aan, want er zit een handig boekje in met deskundige informatie over moedermelk en borstvoeding geven.

Felicitatiedienst Geboortepakket

13 Felicitatiedienst Geboortepakket

Van de Felicitatiedienst krijg je bij gezinsuitbreiding een lekker uitgebreid en gratis geboortepakket. De cadeautjes in het Felicitatiedienst Geboortepakket worden je aangeboden door plaatselijke ondernemers. Helaas is deze mooie, veelzijdige en gratis babydoos niet voor iedereen aan te vragen. Kijk daarom snel of jij gunstig woont!

De Roze Doos Babydoos

14 De Roze Doos Babydoos

Gratis proefverpakkingen van bekende producten? Die krijg je als je De Roze Doos aanvraagt. In deze gratis babydoos vind je onder meer proefverpakkingen, informatie en aanbiedingen van Pampers en Nutricia. Bovendien kun je naast de geboortebox een gratis zwangerschapsbox. Een eerste maandenbox. Een eerste verjaardagbox én een eerste schoolherinneringenbox aanvragen. Heel leuk, maar helaas alleen aan te vragen als je in België woont.

15 Babyboom geschenkpakketten

Woon je in België? Dan kun je ook alle babyboom geschenkpakketten gratis aanvragen. Babyboom heeft wel 7 verschillende geschenkpakketten vol met leuke items en informatie.

Gratis kraampakketten

Heb je alle gratis babyboxen aangevraagd? Dan ben je nog niet klaar! Bij vrijwel elke zorgverzekering kun je namelijk ook een leuk en zeer uitgebreid gratis kraampakket aanvragen. Bekijk welk kraampakket jij kunt aanvragen of bestellen en doe dit uiterlijk voor de 5de maand van je zwangerschap. Dan ontvang je het pakket in de 7de maand van je zwangerschap. Check voor de zekerheid even bij jouw verzekering wanneer de uiterlijke aanvraagdatum is.

gratis babydozen

16 Kraampakket Zilveren Kruis

Het Kraampakket van Zilveren Kruis is gratis bij een 2-sterrenverzekering. Het bevat van alles voor tijdens de kraamtijd, zoals inlegverband, een navelstrengklem en matrasbeschermer. Natuurlijk zit er ook iets leuks in voor de kleine, namelijk een bijtring, knuffel en stretchbroekje. Heb je geen 2-sterrenverzekering, maar ben je wel verzekerd bij het Zilverenkruis? Dan kun je het baby kraampakket bestellen met korting.

17 FBTO Kraampakket

Bij FBTO krijg je bij de aanvullende module Gezinsplanning het gratis medisch FBTO kraampakket, vol medische spulletjes voor de kraamtijd. En óók weer een leuk cadeautje.

18 Univé Kraampakket

Aanvullend verzekerd bij Univé? Pluk daar de vruchten van! Als je bij Univé ook je kraamzorg regelt, krijg je gratis het Univé Kraampakket. Zonder aanvullende Univé-verzekering kun je wel het Natalis kraampakket bestellen. Ook bij Univé is het kraampakket medisch en praktisch van aard. Stretchslips, onderleggers, kraamverband en meer noodzakelijke kraamproducten.

19 Menzis Kraampakket

Bij Menzis verzekerd? Dan krijg je hoe dan ook een gratis kraampakket van deze zorgverzekeraar. De inhoud van het Menzis kraampakket is een verrassing!

20 CZ Kraampakket

Met het gratis CZ Kraampakket krijg je alles wat je nodig hebt na de bevalling plús een paar leuke extra cadeautjes! Wil je dit kraampakket ontvangen? Vraag dan eerst de kraamzorg via CZ aan en krijg het pakket automatisch in de 7de maand van je zwangerschap.

21 VGZ Kraampakket

Bij het gratis kraampakket van VGZ krijg je als VGZ-verzekerde ook weer allerlei noodzakelijke kraamproducten, zoals hygiënische handgel en luiertape. Daarbij ontvang je nog een leuk cadeautje! Het VGZ Kraampakket is gratis bij bepaalde aanvullende verzekeringen. Heb je die niet, dan kun je het pakket online bestellen.

22 UMC Zorgverzekering Kraampakket

UMC biedt je aan handig UMC kraampakket als je aanvullend bent verzekerd. Hechtpleisters, handalcohol, kraamverband en meer praktische spullen. Ook vind je nog een cadeautje van UMC Zorgverzekering in het kraampakket!

23 IZA Kraampakket

Bij IZA Extra Zorg 1, 2, 3 of 4 krijg je, als je ook de kraamzorg via IZA voor de 5de maand hebt geregeld, het gratis IZA Kraampakket. Heb je een andere verzekering, dan kun je het pakket bestellen.

24 Ohra Kraampakket

Ook bij Ohra krijg je bij het regelen van de kraamzorg in de 7de maand het Ohra kraampakket thuisgestuurd. Tip van Ohra? Check de inhoud en houd alles bij elkaar in de doos, zodat de verloskundige en kraamverzorgende alles bij de hand hebben bij en na de bevalling.

25 Interpolis Kraampakket

Bij Interpolis krijg je geen gratis kraampakket, maar kun je wel een compleet Interpolis kraampakket bestellen. Wel zo handig om alles bij elkaar te hebben, zonder je dit zelf bij elkaar hoeft uit te zoeken.

Andere leuke babydozen

Alle gratis babydozen zijn natuurlijk erg leuk om te krijgen. Het kost je toch niets! Toch zijn er ook een aantal babydozen, waarvoor je enkele euro’s betaalt maar waar je wel wat aan hebt!

Zwitsal Startersbox

26 Zwitsal Startersbox

Wie aan babyverzorging denkt, denkt vaak meteen aan de gele flesjes van Zwitsal. De Zwitsal startersbox zit vol nodige verzorgingsproducten, allemaal met de heerlijk geurende Zwitsal-geur. Denk aan Zwitsal Lotion billendoekjes, goedemorgen haarlotion, talkpoeder, Zwitsal zachte crème, badolie, shampoo, zeep en zinkzalf. Geen idee wat je allemaal in de winkel moet halen voor de verzorging van jouw kleintje? De Zwitsal Startersbox helpt je wel op weg! De producten in de box zijn voordelig geprijsd en de box zelf is ook erg handig, in het begin voor de producten, en later voor speelgoed of knuffels.

Zwitsal Woezel & Pip Pakket

27 Zwitsal Woezel & Pip Pakket

Al het benodigde van Zwitsal al ingeslagen? Zo nee, dan is het voordelige Zwitsal Woezel & Pip pakket een aanrader! De ph-neutrale Zwitsalproducten maken van het badderen van je uk een nog groter feest. De producten zitten in een leuke Woezel & Pip box, die je later fijn kunt gebruiken om dingen in op te bergen!

Naif Travelkit

28 Naïf Travelkit

De Naïf Travelkit bevat 5 leuke producten, die handig mee te nemen zijn op reis of naar de oppas. De travelkit bestaat uit: een cute babytoilettasje van recyclebaar karton, 4 zachte Naïf-verzorgingsproducten en 1 slabbetje van Imps & Elfs.

gratis-babydozen-top-24-8

29 Baby Be Good Doos

Wil jij jouw baby verwennen op een verantwoorde, duurzame manier? Dit kan met de Baby Be Good Doos. Wat zit er in deze babybox? Dat varieert. Natuurlijk kun je wel van tevoren zien wat je bestelt. De laatste Baby Be Good doos was gevuld met Oh-lief natuurlijke billenbalsem op basis van olijfolie, de Babyshower Glove (een leuke, zachte washand in de vorm van een zeehond), een Seepje, Bambo wegwerpluiers en een natuurrubberen speen van Hevea. Ook leuk als cadeaupakket voor zwangere vriendinnen of familie!

Nog meer gratis!

Naïf baby minitubes om uit te proberen

Naast De Blije Doos en Ouders van Nu Zwanger Box, kun je ook twee Naïf baby minitubes aanvragen. Geen babydoos maar juist een leuk klein cadeautje om uit te proberen. De verzorgingsproducten van Naïf bevatten natuurlijke ingrediënten en is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Vraag de Naïf baby minitubes aan en betaal alleen €4,95 verzendkosten. Zodra je de minitubes ontvangt, krijg je een tegoedbon van €4,95. Deze kun je dan weer inleveren bij de volgende bestelling.

Albert Heijn boodschappen een maand lang gratis thuisbezorgd

Je boodschappen een maand lang gratis thuis laten bezorgen! Wie wil dat nou niet? Bij Albert Heijn is dit tijdelijk mogelijk. Bestel je voor het eerst? Ga dan uiterlijk 28 februari naar ah.nl/actieproefmaand en gebruik daar de actiecode PFJAN1801. Na het invullen krijg je bij iedere online bestelling een maand lang al je boodschappen gratis thuisbezorgd!

The following two tabs change content below.

4 Reacties

 1. Sonia

  13 april 2017 at 12:53

  Mooi

 2. Fadia

  20 mei 2017 at 11:24

  Ik Ben zwanger

 3. MessyMommy

  3 oktober 2017 at 23:05

  Bij FBTO kreeg ik in 2015 en 2013 ook nog een knuffel en een kraambezoekboek plus een mijn eerste jaar boek. Superleuk!

 4. Hadil

  7 oktober 2017 at 12:40

  Mooi

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Gratis