Connect
To Top

Luiers

Luiers: merken, soorten, tips & koopjes

Er zijn zóveel soorten, merken en maten babyluiers. Begrijpelijk als je even wil lezen welke luiers het best bij jouw baby passen. Lees daarom de blogartikelen op deze pagina om meer te weten te komen over wasbare luiers, wegwerpluiers, de verkrijgbare luiermaten én – ook handig – tips hoe je luiers het makkelijkst en snelst verwisseld.

Wegwerpluiers

Wegwerpluiers zijn er in tal van soorten en maten. De luiers van Pampers zijn natuurlijk het allerbekendst. Met dit merk zit je daarom altijd goed. Deze luiers zijn simpelweg van een super goede kwaliteit, ook de nieuwste pampervariant Pampers Pure Protection, voor baby’s met gevoelige billetjes. Sinds kort heeft Zwitsal ook wegwerpluiers. Ook die zijn van goede kwaliteit. Lees meer over deze luiers in de blogs over Pampers en Zwitsal luiers. Meteen door naar de aanbiedingen? Daar hebben we ook een artikel over, waar je makkelijk jouw Pampers aanbieding kiest.

Wasbare luiers & zwemluiers

Vroeger waren wasbare luiers de way to go. Nu zijn ze weer ‘in’ vanwege het duurzame karakter van deze luiers. Ga je zwemmen met jouw kleintje? Daarvoor zijn speciale babyluiers ontwikkeld. Ze bevatten andere materialen, zodat de luier niet het zwembadwater absorbeert. Zwemluiers zijn er in herbruikbare én wegwerpvariant.