Connect
To Top

Pampers aanbiedingen: tips, weetjes & topdeals

Knuffelen. In bedje leggen. Voeden. Pamper verschonen. Repeat. Zó zien jouw dagen eruit met een baby. In het begin verschoon je de luier elke 2 tot 3 uur. Uhm… hoeveel luiers heb je dan nodig? Veel! Met een pampers aanbieding doen je luieraankopen minder pijn in de portemonnee. Je scoort makkelijk pampers in de aanbieding voor 11 cent per stuk!

Pampers aanbiedingen

Waarom pamper aanbiedingen zo fijn zijn

Zin om pamper aanbiedingen te zoeken? Nee? Nou, reken dan maar uit wat je kwijt bent aan de pakken pampers die je gedurende het eerste jaar nodig hebt. Op één dag – ja, één dagje maar – heb je al zo’n 8 pampers nodig voor je uk. Voor één week zijn dat – 7×8 stuks – 56 pampers. Voor één maand zijn dat ongeveer – 56×4 – 224 stuks. Dat zijn er best veel, hè? Laten we nog iets verder rekenen om de zin van pamper aanbiedingen te bewijzen. Als een pak pampers bijvoorbeeld 44 luiers bevat, heb je in één maand 5 pakken pampers nodig. Een pak kost ongeveer €10. Per maand ben je dus zo’n €50 kwijt aan pampers. De kosten zijn te overzien. Maar…

Waarom zou je zoveel geld aan luiers uitgeven, als je met een pampers aanbieding de helft bespaart?

Oké, misschien heb je écht geen zin om te zoeken naar een goede pampers aanbieding. Dat hoeft niet! In dit blog tippen we de beste pamperdeals. Je hoeft zelf niet te zoeken én je hoeft ook niet naar de winkel te rennen. Want je bestelt pampers in de aanbieding gewoon online.

Pampers online bestellen? 5 Tips!

Wil je pampers online bestellen? Check dan dit rijtje voor de beste pampers aanbiedingen.

 1. Bol.com: goedkoop Pampers bestellen? Hier vind je dit A-merk altijd met lekkere korting. Ook tref je vaak de Pampers maandboxen in de aanbieding op Bol.com.
 2. Wehkamp.nl: goedkoop luiers scoren? Wehkamp is nog zo’n grote online winkel waar je álles kunt vinden. Zo ook veel pampers aanbiedingen!
 3. Albert Heijn: een pampers aanbieding bij ah? Ja, die zijn er zó vaak.
 4. Jumbo: ook de supermarktketen Jumbo heeft vaak aanbiedingen voor pampers.
 5. Etos: ga naar Etos voor pampers aanbiedingen van A-merken, zoals Pampers en Huggies. Of probeer eens de eigen Etos luiers in de aanbieding. Die zijn hoe dan ook voordeliger dan andere pampers.

Soorten pampers: welke pampers aanbieding je écht wil scoren

Yes! De luiers van Pampers zijn in de aanbieding! Er is een Pampers Newborn aanbieding. Handig voor de babyuitzet. De luierbroekjes van Pampers zijn in de aanbieding. Die wil je ook hebben, want die trek je makkelijk aan. Pampers Baby-dry heeft een aanbieding. Ja, je wil graag dat de baby droge billetjes houdt. Oh, er is ook een Pampers Premium Protection aanbieding. Wat is die extra ‘protectie’ dan? Om vooraf te achterhalen welke pampers aanbieding je écht wil scoren, bedenk je eerst welke luiers je nodig hebt en welke jou het fijnst lijken. Daarom geven we je eerst even meer info over de soorten luiers die bestaan.

4 Soorten luiers

Het meest bekende merk luiers, Pampers, biedt 3 soorten luiers. Maar er zijn 4 soorten luiers! Wasbare luiers is de enige soort die Pampers niet aanbiedt. Welke 4 soorten luiers er allemaal bestaan?

 1. Wasbare luiers
 2. Wegwerpluiers
 3. Luierbroekjes
 4. Zwemluiers

Wasbare luiers

Tegenwoordig neemt het gebruik van wasbare luiers weer toe. Waarom? Ze zijn van zacht (natuurlijk) materiaal, milieuvriendelijk en het is zuinig. Eendelige wasbare luiers hebben een absorberende inlegger die een geheel wordt met het luierbroekje. Bij tweedelige wasbare luiers is er een overbroekje nodig om de absorberende stof op de plek te houden en de luier waterproof te maken. Zijn er ook wasbare baby luiers aanbiedingen? Natuurlijk!

Wegwerpluiers

Als je kijkt naar de pampers aanbiedingen zijn deze soorten luiers het meest in de aanbieding. Ideaal, want je hebt van deze soort ongeveer 8 stuks per dag nodig. Je werpt ze immers weg na gebruik.

Pampers luierbroekjes

Luierbroekjes

Zijn luierbroekjes geen wegwerpluiers? Jawel. Het verschil is alleen dat een wegwerpluier heel snel weggeworpen wordt. Een luierbroekje is voor kids vanaf ongeveer 1 jaar. Ze zijn nog niet helemaal zindelijk, maar houden hun broekje sowieso veel langer droog. Het luierbroekje kunnen deze kleine kids zelf aan- en uitdoen. Het is een soort onderbroekje, maar dan met een ‘ingebouwde luier’. Gaat er iets mis? Dan is dat geen probleem. Ook als je kindje zindelijk is, maar als ’s nachts nog weleens iets ‘misgaat’, is een luierbroekje handig. En… ook voor Pampers luierbroekjes zijn aanbiedingen te vinden. Gelukkig, want luierbroekjes kosten wat meer dan wegwerpluiers.

Zwemluiers

Babyzwemmen is leuk! Maar, daarvoor heb je wel een geschikte pamper nodig. Super dat er ook zwemluiers zijn uitgevonden. Zwemluiers zijn van ander materiaal, waardoor ze zich niet volzuigen met water en daardoor helemaal opzwellen in het water. Met een zwemluier voorkom je dat je baby’s poepje in het zwembad terechtkomt. Plas absorbeert de luier niet. De luier absorbeert immers ook geen zwembadwater. Tip: trek een zwemluier pas aan vlak voor het zwemmen. Oók voor deze luiers vind je geregeld pamper aanbiedingen.

Wat betekenen al die typen luiers van Pampers?

Ga je online zoeken naar luier aanbiedingen van Pampers? Dan kom je erachter dat er super veel soorten luiers van Pampers zijn. Baby-dry, Premium Protection, Newborn en ga zo maar door. Dat Newborn luiers voor pasgeboren baby’s zijn, is duidelijk. Maar wanneer kies je nou voor Baby-dry of Premium Protection bij het uitzoeken van jouw ideale aanbieding voor Pampers luiers? Alsjeblieft: een lijstje met alle variabele typen luiers van Pampers, met één beschrijvende zin over wat dit type speciaal maakt. Newborn staat niet in dit lijstje, want dat is eigenlijk geen type luier. Newborn is gewoon een naam die Pampers en andere luiermerken aan luiers maat 1 geven. Zo zijn er Newborn pampers Premium Protection en óók Newborn pampers Baby-dry.

 • Baby-dry: met plakstrips en luchtdoorlatende banen.
 • Premium Protection: met plakstrips, luchtdoorlatende banen, superzacht en daardoor extra huidbescherming.
 • Pure Protection: met plakstrips, luchtdoorlatende banen, gemaakt van plantaardige materialen en bevat dus 0% parfum, latex en chloorbleekmiddelen.
 • Baby-dry nappy pants: makkelijk aan te doen (luierbroekjes) met luchtdoorlatende banen.
 • Premium Protection pants: makkelijk aan te doen (luierbroekjes) met luchtdoorlatende banen en van zacht materiaal.

Alle soorten luiers van Pampers bieden dezelfde droge-billetjes-tijd: tot 12 uur. Wiebelt en kruipt je baby terwijl je z’n luier verschoont? Dan zijn luierbroekjes aan te raden.

Maten luiers Pampers

Met dit lijstje valt het toch wel mee, hè. Zie je bij jouw Pampers luiers in de aanbieding zoektocht écht de bomen door het bos niet meer? Dat kan. Alle typen zijn óók in bijna alle maten beschikbaar. De soorten luiers van Pampers zijn in déze maten beschikbaar:

 • Baby-dry: maat 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7 en 8
 • Premium Protection: maat 1, 2, 3, 4, 5 en 6
 • Pure Protection: maat 1, 2, 3, 4 en 5
 • Baby-dry nappy pants: maat 3, 4, 5 en 6
 • Premium Protection pants: maat 3, 4, 5 en 6

Vraag je je af wat dat plusteken achter maat 4 en 5 van Pampers Baby-dry betekent? Het antwoord daarop krijg je zo meteen. ?

Maten luiers algemeen

Maten luiers algemeen

Ga je pampers in de aanbieding scoren? Let op de maat! Het is zonde als je per ongeluk de verkeerde maat bestelt óf als je van de goede maat te veel pakken koopt. Je kleintje groeit hard, dus die maat blijft niet lang de juiste maat. Laat jezelf dus niet te veel gaan als je een pampers aanbieding ziet. ? Of… doe het slim en sla bij een super goede pampers aanbieding je slag door alvast wat pampers op de groei te kopen.

Schrik niet… in totaal zijn luiers verkrijgbaar in 12 verschillende maten:

 • Maat 0 / Micro: voor (premature) baby’s van minder dan 2,5 kilo
 • Maat 1 / Newborn: voor pasgeboren baby’s van 2 tot 5 kilo
 • Maat 2 / Mini: voor baby’s van 3 tot 6 kilo
 • Maat 3 / Midi: voor baby’s van 5 tot 9 kilo
 • Maat 4 / Maxi: voor kindjes van 8 tot 16 kilo
 • Maat 4+ / Maxiplus: voor kindjes van 9 tot 18 kilo
 • Maat 5 / Junior: voor kindjes van 11 tot 23 kilo
 • Maat 5+ / Junior Plus: voor kindjes van 13 tot 25 kilo
 • Maat 6 / Extra Large: voor kindjes van meer dan 15 kilo
 • Maat 6+ / Extra Large Plus: voor kindjes van meer dan 16 kilo
 • Maat 7: voor kindjes van meer dan 17 kilo
 • Maat 8: voor kindjes van meer dan 17 kilo

Overlap in pampers maten en plusmaten

Bij de maten die ook een plusmaat hebben, zit een behoorlijke overlap. Welke moet je kiezen? Bijvoorbeeld als je een pampers aanbieding maat 4 én maat 4+ tegenkomt? Die plusmaat betekent dat deze veel meer vocht absorbeert. Dus: drinkt je kindje veel en plast hij of zij veel? Dan kies je beter de plusmaat. Ook bij de overige maten is een overlap. Kijk goed naar de bouw van je kindje. Zijn het buikje en/of de bovenbenen wat flinker? Probeer dan eerst de grotere maat. Als die te groot is, kun je altijd nog een pak met kleinere luiers kopen en de grotere maat bewaren voor later.

Newbown luiers aanbieding

Ben je zwanger en bezig met je babyuitzet? Newborn luiers in de aanbieding kopen, is sowieso slim! Die maat heb je altijd nodig. Houd dát in je achterhoofd als je luiers in de aanbieding ziet van Pampers. Weet je niet hoeveel pakken je van die pamper aanbieding maat 1 moet kopen? Met één groot pak kun je in ieder geval vooruit. Normaal weegt een baby’tje tussen de 2,5 en 4,5 kilo bij de geboorte. Dat is precies goed voor luiers in maat 1.

Aanbiedingen pampers

Aanbiedingen voor pampers zijn er altijd wel ergens te vinden. De ene keer zijn ze in de bonus bij de Albert Heijn. De andere keer scoor je een 2+1 deal bij Etos. En als bij de appie en Etos even géén aanbiedingen voor pampers is, heb je nog het Kruidvat, de Jumbo en… online winkels!

Waar zijn vaak pampers aanbiedingen?

Waar zijn vaak pampers aanbiedingen en waar vind je de allerbeste pampers aanbieding? Sowieso is de kans groot dat je bij supermarkten en drogisterijen een goede pampers aanbieding scoort. Maar wist je dat Bol.com en Wehkamp.nl ook pampers met korting aanbieden? In plaats van een actie van Pampers of een huismerk-luiers actie krijg je hier pampers voordeel omdat je de pampers online koopt. Grote online warenhuizen kopen zelf in grote aantallen producten bij de leveranciers. En daardoor zijn ze in staat de producten – zoals pampers – voor een superprijs te kunnen aanbieden. Dus, een tip als je op het punt staat pampers te kopen: bestel ze online. Bijkomend voordeel is dat je die grote pakken thuis krijgt bezorgd. Hoef je zelf niet te slepen.

Waar zijn vaak pampers aanbiedingen?

Wist jij dít over luiers…?

Voor je verdergaat naar de pampers acties… 8 Leuke en handige weetjes over luiers én luiers verschonen! Lees deze zeker als je voor het eerst papa of mama wordt en bezig bent met je babyuitzet verzamelen.

1  Je de eerste 3 maanden ongeveer 728 luiers nodig hebt?

In het begin controleer je de luier van je baby elke 2 tot 3 uur. Na elke voeding is het namelijk raak in de pamper. ’s Nachts hoeft dit niet zo vaak. Daarom heb je per dag, of beter gezegd: per etmaal, zo’n 6 tot 8 luiers nodig. In het begin – de eerste drie maanden – zijn dat er ongeveer 728!

2 Poepluiers anders zijn bij flesvoeding en borstvoeding?

Geef je borstvoeding? Dan is het volkomen normaal als het babypoepje lichtgeel gekleurd en heel zacht is. In de eerste weken kun je meerdere keren op een dag zo’n poepluier verschonen. Later wordt dit veel minder en wordt je nog maar één keer per dag of zelfs maar één keer per week getrakteerd op zo’n geelgekleurde poepluier. Geef je flesvoeding? Laat je dan verrassen hoe het babypoepje eruit komt te zien. De kleur kan enorm verschillen. Soms is het zelfs groenig. En ook de dikte van de ontlasting varieert.

3 Luieruitslag met dít middel het snels overgaat?

Vaseline! Luieruitslag is bijna niet te voorkomen bij baby’s. Nattigheid en broeierigheid zorgen nu eenmaal voor irritatie. Gun de billetjes wat lucht en smeer ietsje vaseline op de billen ter verzachting. Helpt het niet voldoende? Dan kun je zinkzalf smeren.

4 Je commodes kunt ‘uitbouwen’ om luiers verticaal te verschonen?

De een verschoont de luier het liefst als het kindje horizontaal op de commode ligt. De ander vindt dit totaal niet prettig en oncomfortabel bij bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit. Nou… er zijn dus opzetstukken voor commodes, zodat je je kindje recht voor je kunt leggen!

5 Hydrofiele luiers helemaal geen luiers zijn?

Hydrofiele luiers kún je gebruiken als wasbare luiers met een overbroekje. Maar eigenlijk zijn het gewoon doeken. Ze absorberen veel vocht en drogen snel. Je gebruikt ze om je kindje af te drogen na het badderen. Als spuugdoek. Als snoetepoetser. Als slabbetje. Als ondergrond als je de pamper ergens buiten de deur verschoont. Als ondergrond bij het voeden. Een hydrofiele luier is supermultifunctioneel!

6 Er complete pampers maandboxen (aanbiedingen) bestaan?

Met een pampers maandbox aanbieding heb je veel voordeel te pakken en je weet dat je er ongeveer een hele maand mee vooruit kunt. Hoef je zelf niet te rekenen.

7 Je een luieremmer niet per se nodig hebt?

Je kunt ook zelf een luieremmer nabootsen. Met een prullenbak (met deksel), een vuilniszak met koortjes en grotere boterhamzakjes om de luiers in te doen. Easy!

8 Je beter éérst je baby voedt voor je de luier verschoont?

Wat was er eerder: het papje of het drabje? Het papje! Dus voed je baby eerst en verschoon vlak daarna de luier. Het papje zorgt al snel voor een verrassing in het broekje! Soms zelfs tijdens het voeden. Zonde als je dan net de luier hebt verwisseld ?

Klaar voor het scoren van de pampers aanbiedingen?

Nú weet je precies wat en hoeveel je nodig hebt. Waar wacht je nog op? Klik jezelf naar die voordelige pampers aanbiedingen!

Meer luiers

 • Alles over Pampers Pure Protection

  Pampers Pure Protection is de nieuwste pampervariant The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl10 april 2019
 • Hier lees je alle informatie over wasbare luiers

  De wasbare luiers zijn terug van weggeweest! The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl10 april 2019
 • Wat neem je mee naar het zwembad? Geen wegwerp zwemluiers!

  Die heerlijke zomertijd komt er weer aan The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl10 april 2019
 • Zwitsal luiers: ken jij ze al?

  De heerlijk geurende babylotion en baby wasgel The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl10 april 2019
 • Pampers welke maat & soort kies je?

  Pampers welke maat en soort heb je nodig voor jouw baby? The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl10 april 2019