Connect
To Top

Het Gratis blije doos cadeaupakket!

Ben je zwanger? Ontvang dan gratis het cadeaupakket van WIJ tijdens je zwangerschap! Een super leuk cadeaupakket met o.a. de blije doos en het magazine WIJ. Is dit nou niet geweldig! Nu in een nieuwe verpakking!

Gratis de blije doos al sinds 1974

De gratis blije doos is één van de bekendste cadeaupakketten voor iedereen die zwanger is! Heel veel mama´s gingen je al voor. Al sinds 1974 hebben vele het prachtige cadeaupakket van WIJ met onder meer de blije doos al mogen ontvangen. Als je zwanger bent, hoe leuk is het dan om gratis het cadeaupakket te krijgen met o.a. de blije doos en het magazine WIJ!

Het cadeaupakket van WIJ is helemaal gratis en bestaat uit fantastische nuttige cadeaus voor alle mama’s en hun aanstaande baby’s! Waaronder:

– de blije doos, met daarin o.a. een pak Pampers, Philips Avent speen, Prénatal sokjes, een potje Sudocrem, en nu ook een leuke rammelaar van Nijntje!
– het magazine WIJ tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte, het hoogst gewaardeerde jonge ouders blad met een rapportcijfer van 8.0!
– gratis mutsje met naam de van je kind zodra je de geboorte van je baby binnen 6 weken doorgeeft in je account op WIJ.nl

Na inschrijving op de site krijg je het magazine WIJ gratis  thuis gestuurd tot je kind 1 jaar oud is, daarnaast ontvang je een persoonlijk ophaalbericht per email of per post om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal naar keuze.

Klik hier en schrijf je in voor dit geweldige cadeaupakket!

 

The following two tabs change content below.

2 Reacties

Meer Blog