Connect
To Top

Tip! Laat je boodschappen gratis thuisbezorgen! Alleen deze week! Wees er snel bij…

Alleen deze week zijn er een aantal te gekke acties! Laat nu je boodschappen gratis thuisbezorgen. Bovendien is er ook een andere actie waarbij je voor maar €1,- euro je boodschappen kan laten thuisbezorgen! Wees er snel bij, want deze acties zijn alleen deze week geldig!

1. PLUS boodschappen alleen deze week voor €1,- euro thuisbezorgd!

PLUS heeft een te gekke actie! Met de speciale kortingscode EUROOTJE zijn alleen deze week de online bezorgkosten maar €1,- euro! Niet gratis, maar wel super goedkoop! Deze actie is alleen deze week geldig dus wees er snel bij!

2. Albert Heijn boodschappen gratis thuisbezorgd

Deze week zijn er twee producten waarmee alle klanten hun boodschappen gratis thuisbezorgd krijgen. Namelijk bij 2 Glade Automatic Spray of bij 2 potten Ben & Jerry’s. Je krijgt je boodschappen gratis thuisbezorgd bij aanschaf van één van deze producten, en als je een bezorgmoment kiest op een woensdag, donderdag of zaterdag.

3. Boodschappen gratis thuisbezorgd bij bestelling van een Allerhandebox + nu 10 euro korting op de Allerhandebox!

Alle nieuwe klanten krijgen 10 euro korting op de Allerhandebox met de code AHBOX1317. Er zitten geen servicekosten aan het bestellen of ophalen van de Allerhandebox! Ideaal dus om te profiteren van deze service en je wekelijkse boodschappen te bestellen, die gratis worden meebezorgd!

Actievoorwaarden:
– 10 euro korting met de actiecode AHBOX1317
– De actiecode is eenmalig geldig voor nieuwe klanten die voor het eerst bestellen op ah.nl
– De actie loopt t/m 30 juni

The following two tabs change content below.

Meer Gratis