Connect
To Top

De leukste kerstcadeau tips voor baby & mama

Voel jij het ook al? Die kerstkriebels? De magische feestdagen komt langzaam dichterbij en wij kunnen niet wachten. Tijdens deze gezellige feestmaand worden ernaast heel veel liefde en heerlijk eten – allerlei cadeautjes uitgedeeld. Dit is natuurlijk leuk, maar kan ook lastig zijn. Want wat is nu het perfecte cadeau voor je kleine meid? Of het liefste mama kerstcadeau? Wij hebben zes Kerstmis cadeau tips voor baby & mama op een rijtje gezet.


#1 Fotoalbum

Foto’s van de kinderen doen het bij moeders altijd goed. Wees creatief en plak de foto’s zelf in een album. Zo kun je er een lief tekstje bij zetten, of de kinderen een mooie tekening laten maken. De laatste pagina’s van het boek laat je leeg. Zo kan mama hier later nog meer mooie momenten bij plakken. Ben je niet zo creatief? Stel dan gemakkelijk online je fotoboek samen of ga voor een mooie fotolijst met daarin je favoriete foto van het mama-baby koppel.


#2 Moeder dochter armband

Sieraden doen het bij vrouwen natuurlijk ook altijd goed. Wat dacht je daarom van een prachtige moeder-dochter armband? Zo dragen mama en de kleine elkaar altijd bij zich. Ga bijvoorbeeld voor een prachtige bedelarmband met persoonlijke gravure. Of een lieve infinity armband, de liefde tussen moeder en dochter is immers voor altijd.


#3 Baby armbandjes

Voor de kleine kun je denken aan mooie baby armbandjes. Dit lieve sieraad vormt een prachtig aandenken voor later. Kies bijvoorbeeld een mooie disc- of classic bar armband en laat hierop de naam of geboortedatum van je kleine spruit graveren.


#4 Eerste kerstbal

De eerste kerst van je baby is een bijzondere gelegenheid. Voor de eerste keer samen de boom versieren; bij deze mooie herinnering hoort volgens ons een fijn aandenken. Een superleuk idee hiervoor is de eerste eigen kerstbal van de baby. Maak hiervan een leuke traditie en laat je kindje ieder jaar een eigen kerstbal uitkiezen. Zo gaat jullie kerstboom ieder jaar meer stralen.


#5 Voorleesboek

Een cadeau waarmee je nog meer mooie momenten kunt verzamelen. Samen met je kleine lees je ’s avonds voor het slapen gaan nog even een paar bladzijdes. Je kunt natuurlijk ook voor een mooi plaatjes- of prentenboek gaan. Houdt jouw kindje bijvoorbeeld ontzettend van dieren of sprookjes? Onderwerp van je boek gevonden! Dit cadeau is natuurlijk vooral leuk wanneer de kids al wat ouder zijn.


#6 Cadeaumand

Heel cute! Vul een toffe mand met allerlei kleine cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan sokjes, T-shirtjes, een lieve knuffel, iets lekkers voor mama (& vooruit ook voor papa). Je kunt helemaal zelf bepalen waarmee je de mand vult. Bouw de spanning op en vertel mama dat ze samen met haar baby iedere dag één cadeautje mag openen.

#BabystraatjeAd

Meer Fashion