Connect
To Top

Met Gorillas heb je binnen enkele minuten jouw boodschappen in huis

Heb je als moeder een druk gezinsleven? En lukt het niet altijd om boodschappen te doen? Bij Gorillas bestel je eenvoudig je boodschappen die je ook nog eens vliegensvlug in huis hebt. Vraag jij je af wanneer je Gorillas nodig hebt? En is Gorillas iets voor jou? Lees dan vooral snel verder en ontdek het zelf!

Gorillas boodschappen in huis
Je hebt geen tijd om boodschappen te doen

Als moeder heb je dagelijks een druk leven. Denk aan kinderen naar school brengen, zorgen voor het huishouden en dan ook nog de boodschappen in huis halen. Als jij of je partner geen tijd hebben om boodschappen te doen, dan is het wel handig dat je via de Gorillas app je boodschappen eenvoudig en snel in huis hebt. Je bestelt er al je dagverse boodschappen, dus ook groenten, fruit, eieren en zuivel.

Gorillas boodschappen in enkele minuten thuis
Een verjaardag of kinderfeestje met familie

Wil je een verjaardag vieren met familie? Dan wil je natuurlijk wel snel iets in huis hebben. Bij Gorillas is het mogelijk om lekkere dips, kaasjes, olijven en crackers te bestellen om zo een complete borrelplank te maken. Je kunt zelfs bier, wijn en mixdranken bestellen. En voor kinderen bestel je bijvoorbeeld pakjes appelsap. Zo maak je er samen een (kinder)feestje van bij je thuis!

Met Gorillas boodschappen snel thuis
Je bent zwanger en dat wil je vieren

Ben je in blijde verwachting van een kindje? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Gorillas heeft gebakjes, koekjes en meer zoetigheid om je zwangerschap te vieren. Versier de woonkamer met slingers en ballonnen in de kleuren van het geslacht en creëer zo je eigen babyshower. Tip: Speciaal voor zwangere vrouwen verkoopt Gorillas multivitamines in de vorm van gummies. Deze vitamines zijn vegan en ondersteunen de weerstand.

Gorillas binnen enkele minuten boodschappen thuis
Je hebt een kleine belangrijke boodschap nodig

Soms ben je een boodschap vergeten die wel erg belangrijk is. Denk hierbij aan toiletpapier of het eten voor je huisdier. Hier kun je niet een dag mee wachten, dus dan is het wel handig dat je het eten nog dezelfde dag in huis hebt. Of heeft je kind een ongelukje gehad en heb je geen pleisters meer? Dan is het wel zo fijn dat je thuis kunt blijven om je kleine te troosten. Zelfs als je de fopspeen kwijt bent geraakt, bestel je deze gewoon bij Gorillas.

Binnen enkele minuten boodschappen Gorillas
Hoe werkt Gorillas?

Gorillas is een app die je installeert op je smartphone. Na installatie voeg je jouw adres toe waar je de boodschappen wil laten bezorgen. Nadat je jouw winkelwagentje hebt gevuld met boodschappen, betaal je met je bankpas, creditcard of PayPal-account. De boodschappen worden door de koerier binnen een paar minuten bezorgd. Ideaal!

Gorillas boodschappen snel thuis bezorgd
Is Gorillas echt iets voor jou en je gezin?

Wil jij snel en makkelijk de boodschappen in huis hebben? Dan is Gorillas absoluut een uitkomst! Ideaal als je zelf geen tijd hebt om naar de supermarkt te gaan. Handig van Gorillas is dat er geen minimale bestelwaarde is en de bezorgkosten zijn altijd € 1,80. Let op: Gorillas is momenteel slechts in een aantal bezorggebieden actief.

Binnen enkele minuten boodschappen thuis met Gorillas

#BabystraatjeAd

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle