Connect
To Top

Bugaboo Fox 2 kinderwagen: Supersterk en licht!

Waar je ook heengaat, de Bugaboo Fox 2 biedt de meest comfortabele rit ooit. Deze kinderwagen is perfect voor elke ondergrond zodat je onbegrensd samen kunt genieten. Een supersterke en lichte kinderwagen waarmee je eenvoudig stuurt in drukke straatjes. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze gave kinderwagen.

De Bugaboo Fox 2 kinderwagen in de stad

Als je in een stad woont en je gaat een wandeling maken met de kinderwagen, dan moet je vaak met veel dingen rekening houden. Denk hierbij aan het op – en afrijden van stoepranden of het manoeuvreren tussen drukke straatjes. De Bugaboo Fox 2 kinderwagen is erg licht van gewicht, dus je rijdt moeiteloos over stoepranden en zelfs oudere kindjes kunnen de kinderwagen gemakkelijk duwen. De grote wielen maken het bovendien mogelijk om eenvoudig te sturen.

Je kindje is altijd dichtbij je

De kinderwagen is gemaakt met een hoge zitpositie en op deze manier zit je kindje lekker dichtbij je. Dit is erg prettig voor jou, zeker als je kindje nog piepjong is en je hem of haar graag altijd in de gaten wilt houden. Voor je kindje is het fijn dat er oogcontact met papa of mama kan worden gemaakt.

Een strak design en statement kleuren 


Deze kinderwagen heeft een strak design met zwart frame en de bovenkant van de wagen is afgewerkt met enkel gestikte lijnen. De kleuren waarin de Fox 2 verkrijgbaar is zijn zacht, namelijk lichtroze, lichtblauw en ecru. Wil je liever voor een statement kleur gaan? Dan zijn de kleuren dieprood en zwart ook een optie.

Inklappen is een fluitje van een cent

Bij veel andere kinderwagens til je al een aardig gewicht de auto in, maar dat is met de Bugaboo Fox 2 totaal niet het geval. En nog een extra pluspunt: Met slechts 1 vinger klap je de Bugaboo Fox 2 in. Dit bespaart je veel tijd en gesjouw.

De Bugaboo Fox 2 heeft vele voordelen

De handige opbergvakken aan de voorkant zijn echt een uitkomst om je sleutels en portemonnee in kwijt te kunnen. Bugaboo heeft ook leuke accessoires te koop, zoals tassen en meerijdplankjes voor peuters. Dankzij het meerijdplankje kunnen peuters gezellig meerijden. Het plankje monteer je heel snel en vouw je op onder de kinderwagen.

Laat de zon maar schijnen!

Voor de warmere dagen is de zonnekap met ventilatiestrook een echte uitkomst! Je kunt deze namelijk openzetten voor extra frisse lucht. Verder is de rugleuning makkelijk in verschillende standen te zetten en heeft de zitting een ronde vorm die ervoor zorgt dat je kindje altijd lekker zit. De super lichte zitting en de wieg zijn overigens erg stevig en eenvoudig los te maken.

Volgens Bugaboo maak je met de Fox 2 de beste rit ooit

Het wandelen met je kindjes wordt erg ontspannend met de Bugaboo Fox 2 kinderwagen. Je rijdt soepel over elke ondergrond en je duwt de kinderwagen eenvoudig vooruit. Met stip op 1 een supersterke en lichte kinderwagen! Geen gestress meer, want de Fox 2 maakt van elke wandeling een feestje!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bugaboo.

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon alles)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle