Connect
To Top

Voor het hele gezin! De HelloFresh familiebox

Met het heerlijke weer in het vooruitzicht heb je natuurlijk meer zin om in de tuin te relaxen en te eten. De snelle maaltijden uit de familiebox van HelloFresh zijn geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en de box bestaat wekelijks uit 3 maaltijden. Binnen een handomdraai heb je de heerlijkste maaltijden op tafel die ook nog eens supergezond zijn. Meer weten? Lees dan snel verder.

Wat zit er in de familiebox van HelloFresh?

In de familiebox van HelloFresh zitten alle ingrediënten, in de juiste hoeveelheden, voor 3 gezonde maaltijden voor het hele gezin (voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar). Bij HelloFresh kies je zelf eenvoudig de maaltijden die jij graag in je box wilt ontvangen. Je hebt wekelijks keuze uit maar liefst 10 verrassende recepten. Populaire snelle recepten zijn deze Thaise salade met vega runderstukjes en Japanse ramen met spitskool en broccoli. Heerlijke gerechten die je binnen 20 minuten op tafel serveert.

Nieuw! Kant-en-klaar maaltijden

Naast de familiebox heeft HelloFresh nu ook kant en klaar maaltijden die je even in de oven of magnetron opwarmt. Wekelijks kun je kiezen uit twee gerechten, zoals bijvoorbeeld vegetarische lasagne of Indiase curry met lamsvlees. Lekker snel en makkelijk!

Heerlijke extra’s bij te bestellen voor de vakantie

De zomervakantie komt er bijna aan en dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten genieten. Dat begrijpen ze bij HelloFresh. Daarom vind je elke week een verse soep op het menu met brood dat je even afbakt in de oven. Verder bestel je heel eenvoudig extra boxen waarmee je jouw gezinnetje in de watten legt.

Elke ochtend een goedemorgen met de Ontbijtbox

Verwen je gezin met een heerlijk ontbijtje met bijvoorbeeld fruit, havermout of broodjes. De Ontbijtbox bevat alles om 5 keer te ontbijten voor 2 of 4 personen. Bovendien ontvang je er ook nog eens 3 recepten bij. De inhoud van de ontbijtbox wisselt iedere week, dus het is elke week weer een feest bij het ontbijt!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

De Fruitbox zorgt voor je dagelijkse dosis vitamines

Met de Fruitbox krijg je eenvoudig jouw wekelijkse dosis vitamines binnen. De inhoud is elke week anders en het fruit is seizoensgebonden. In de box zitten 5 tot 8 soorten fruit en is te bestellen in klein formaat met 14 stuks fruit en in medium formaat met 25 stuks fruit.

Wijnbox met 6 wijnen die passen bij het seizoen

Elke week kiest HelloFresh 2 soorten wijnen die uitstekend passen bij het seizoen en de gerechten uit de familiebox. Je kunt kiezen uit een fles wijn of een box met een selectie van 6 verschillende wijnen.

Word nu lid en ontvang 40 euro korting

Ben je nieuwsgierig geworden naar de familybox of extra boxen van HelloFresh? Waarom probeer je het dan niet uit? Mocht je HelloFresh graag voordelig willen proberen, dan is nu je kans! Je ontvangt namelijk 40 euro korting op een lidmaatschap. En wil je geen maaltijdbox meer ontvangen? Dan is opzeggen zo gepiept, want je zit nergens aan vast. Dat wordt genieten deze zomer!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HelloFresh.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle