Connect
To Top

Heb jij de zachte labels van Snoozebaby al ontdekt?

Het Amsterdamse merk Snoozebaby maakt producten voor (newborn) baby’s en peuters en staat bekend om de zachte labels aan kleding en knuffels. De zachte labels hebben een rustgevende werking op kindjes, doordat ze met hun vingertjes aan de labels voelen. Zo valt je kindje sneller in slaap!

Maar er zijn nog meer voordelen

Naast het feit dat je kindje zich meer ontspant, worden ook de tast en motoriek gestimuleerd die natuurlijk weer belangrijk zijn voor de ontwikkeling. Verder geven de zachte labels een gevoel van veiligheid, doordat de geuren van papa en mama snel worden opgenomen. En niet te vergeten: Voor je kindje is het een groot feest om te spelen met deze labels.


De collectie van Snoozebaby

De collectie bestaat uit kleding, zachte knuffels, speelkleden en accessoires die onmisbaar zijn bij de verzorging van je kindje. Alles wordt met zorg gemaakt in fijne en zachte materialen. Denk hierbij aan 100% katoen en velours. Je kunt kiezen uit pastelkleuren, zoals Orchid Blush en Misty Green. Maar ook stoerdere tinten, zoals Indigo Blue en Forest Green zie je terug in de collectie.

De Freddy Frolic

Een super schattig knuffeltje en is een kruising tussen een teckel en een rups. Een flexibel vriendje die je kindje zowel overdag als in de nacht gezelschap houdt.

Comfort Toy Sweet Dreaming

Dit fijne knuffeldoekje mag niet ontbreken en is altijd op voorraad! Je hebt keuze uit verschillende kleuren.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle