Connect
To Top

De mooiste fotografietips om de groei van jouw baby vast te leggen

Ga je dit jaar bevallen van jouw kindje? Wees dan alvast voorbereid. Het eerste jaar van je kind is zo bijzonder. Je baby is nog zo klein en kwetsbaar, maar groeit nu harder dan het ooit zal groeien. Je wilt natuurlijk geen moment missen van de ontwikkeling van jouw kleintje, daarom geven we je graag wat tips om de mooiste herinneringen vast te leggen.

Maak foto’s in de eerste weken

Hoe leuk is het om wekelijks een foto te maken van jouw pasgeboren kindje? Leg je kindje op een aantal kussens en zorg dat er iemand bij is die je hiermee helpt. Leg daar groeikaartjes per week bij en je hebt het recept voor geweldige foto’s van de eerste weken.

Fotografeer bijzondere mijlpalen

Denk hierbij aan de eerste glimlach, de eerste stapjes en hapjes. Ook voor deze mijlpalen geldt dat er zo geheten ‘Milestone cards’ bestaan die je op de foto kunt neerleggen. Er zijn veel grappige variaties die je direct online kunt bestellen.

Je hoeft geen professionele camera aan te schaffen

Tegenwoordig zijn er behoorlijk veel smartphones met behoorlijk goede ingebouwde camera’s. Schaf je komend jaar een nieuwe telefoon aan? Let dan vooral even op het aantal megapixels. Veel megapixels zorgen ervoor dat het mogelijk is de gemaakte foto’s uit te printen op groot formaat. Zo heb je een blijvende herinnering in huis! Als je kiest voor een iPhone Xr abonnement dan koop je een iPhone Xr die een ingebouwde camera heeft van 12 megapixels, waarmee je haarscherpe foto’s maakt. Ook erg fijn is de minimale opslagcapaciteit van 64 gb, waarmee je altijd genoeg foto’s opslaat.

Maak selfies!

Samen met je baby op de foto is natuurlijk hartstikke mooi en onvergetelijk. Met apps als Instagram en Facebook kun je deze in een handomdraai online plaatsen.

Bewerk foto’s en verras familie!

Probeer de foto’s ook eens te bewerken met een (gratis) app of programma. Een foto met een zwart-wit filter geeft bijvoorbeeld een prachtige sfeer. Stuur de gemaakte foto’s via Whatsapp naar opa, oma of ooms en tantes. Gegarandeerd dat je ze een goede dag bezorgt!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle