De Happy Mat van EZPZ maakt eten met kids gemakkelijker én leuker! - Babystraatje.nl

De Happy Mat van EZPZ maakt eten met kids gemakkelijker én leuker!

Kinderen vinden het heerlijk om zelf te eten. Het geknoei en geklieder van jonge kinderen aan tafel zullen veel ouders herkennen. En logisch, want eten moet je leren! Maar om het eten met kids net iets minder stressvol te maken en voor kinderen nóg leuker brengt EZPZ de Happy Mat. Een silicone placemat en bord in één dat zich vastzuigt aan het gladde oppervlak van de tafel. Spelen met het bord, en dus ook het knoeien, wordt ineens een stuk lastiger!

Voor jongere kinderen is de Mini Mat handig om te gebruiken. Deze mat werkt exact hetzelfde als de Happy Mat, alleen is net iets kleiner en handzamer. De Mini Mat past perfect op het blad van de kinderstoel en is ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Voor vloeibare producten heeft EZPZ de Happy Bowl. Deze placemat heeft in plaats van een bord een schaaltje en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor yoghurt, pap of pasta.

De placemats zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, lime, koraal en grijs en de nieuwe Scandinavische kleuren, Blush (faded roze), Sage (faded groen) en Berry. De Happy Mat heeft een advies verkoopprijs van € 29,95, de Mini Mat en Happy Bowl kosten € 24,95 en zijn verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle