Connect
To Top

Zilverstad viert 65 jaar Nijntje met nieuwe collectie

Het is feest met Nijntje, want het schattige witte konijntje bestaat 65 jaar. In 1955 is Nijntje door Dick Bruna in het leven geroepen en deze is nog steeds geliefd onder de kindjes. Om het 65-jarige bestaan te vieren heeft Zilverstad een aantal verzilverde Nijntje cadeaus toegevoegd die je echt niet mag missen. Leuk om als kraamcadeau te geven of om te krijgen! Kijk je mee?

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Dan is deze zwaar verzilverde rammelaar van Nijntje misschien wel het perfecte cadeau dat je kunt geven. Rammelaars vallen namelijk altijd goed in de smaak bij zowel ouders als kindjes. Extra leuk: Personaliseer de rammelaar met een persoonlijke boodschap.

Sparen voor grote dromen met de Nijntje spaarpot

Als trotse peettante of oom wil je natuurlijk je pasgeboren petekindje goed verwennen. Dit kun je doen door jaarlijks met de verjaardag een bedrag te sparen. Deze verzilverde spaarpot is vanwege het jubileum in een vernieuwde versie uitgebracht. Speciaal aan de spaarpot is het rode jurkje dat Nijntje draagt en dankzij de lak hoeft deze niet te worden gepoetst. Geld sparen is nog nooit zo leuk geweest!

Alle tandjes zijn veilig in dit Nijntje tandendoosje

Hoe schattig is dit Nijntje tandendoosje waarin alle tandjes een veilig plaatsje krijgen? Tot de leeftijd van drie jaar heeft jouw kindje het melkgebit bij elkaar gespaard en meestal vanaf vijf jaar begint het wisselen van de tanden naar een volwassen gebit. Met dit unieke tandendoosje heeft je kindje later een mooie blijvende herinnering.

Foto’s worden nog leuker in dit fotolijstje

Mooie herinneringen van jouw kleintje wil je natuurlijk altijd vastleggen met jouw fotocamera. En hoe mooi is het als de foto dan ook nog in een superleuk fotolijstje zit! De geboorte van je kindje of de eerste stapjes bewaar je voortaan in dit verzilverde fotolijstje van Nijntje met drie schattige eendjes. Mooi om te plaatsen op de kinderkamer of in de woonkamer op het dressoir.

Bij het feest van Nijntje hoort taart!

En dat eet je kleintje toch het liefst op een bordje en met bestek van Nijntje? Het servies bestaat uit een bordje, kommetje en beker en is gemaakt van stevige bamboevezels. Op het bordje en de beker staat Nijntje met een geel jurkje en een gekleurde strandbal. Op de bodem van het kommetje staat Nijntje vrolijk met een vlieger afgebeeld. Zeg nou zelf, met dit servies- en driedelig bestekset is het toch altijd feest aan tafel?

Al deze mooie cadeaus en meer koop je bij Zilverstad


Ken jij Zilverstad al? Zilverstad heeft naast fysieke winkels ook een webshop waar je o.a. verzilverde kindercadeaus kunt kopen die een leven lang meegaan. Denk hierbij aan een kinderbestekset en verzilverde spaarpotten en rammelaars van Nijntje. Maar ook woonaccessoires die het interieur opleuken, zoals een verzilverde kandelaar of peper en zout set vind je bij Zilverstad. Zilverstad heeft voor elk speciaal moment het mooiste geschenk. Met een klantenboordeling van een 9,2 biedt deze webshop een uitstekende service aan en ben je altijd verzekerd van een veilige aankoop.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle