Connect
To Top

Prachtige sieraden, die mama voor altijd kan koesteren

Elke mama verdient het om eens goed in het zonnetje gezet te worden. Of het nou voor een babyshower is of voor haar bruiloft en of ze nou al vier kinderen heeft of over een tijdje pas mama wordt. Niets is mooier om mama te verassen met een betekenisvol sieraad die de liefde symboliseert voor haar kinderen. KAYA Sieraden heeft een prachtige collectie voor het perfecte cadeau voor mama. Van stamboom kettingen, ringen met geboortestenen tot armbanden die vol hangen met symbolische bedels. Zo geef je haar het allermooiste cadeau, namelijk een gepersonaliseerd mama sieraad, die voor altijd mooi blijft!

Een uniek sieraad voor mama, speciaal voor haar uitgezocht

De sieraden van KAYA Sieraden zijn stijlvol, tijdloos en ontzettend symbolisch. Elk mama sieraad wordt exclusief voor KAYA gemaakt in een Nederlands atelier met jarenlange ervaring in het vervaardigen van kwalitatieve gegraveerde sieraden. KAYA staat bekend voor de grote collectie mama sieraden, fijne prijzen en supersnelle levering. Zo heb je een cadeau, die levenslang mee gaat en met het bijgeleverde zilverpoetsdoekje zal het sieraad weer net zo schitteren, zoals eerst.

Sprankelende armbanden met een speciale betekenis

Verfijnde sieraden zijn helemaal hot. Ook hierin heeft Kaya Sieraden een ruime collectie. Bijna al onze armbandjes hebben een verlengstukje, zodat je met het sieraad kan meegroeien. Van een lief armbandje met een naam erop tot aan een armbandje met twinkelende sterretjes. Zo zit er voor elke mama wel wat leuks tussen. Ook superleuk om te geven als een babyshower cadeau.

Geboortesteen sieraden

De sieraden met geboortestenen hebben een super speciale herinnering, namelijk de geboorte van je kleine wondertje. Elke geboortemaand is gekoppeld aan een uniek Swarovski kristal met een prachtige betekenis. Zo heeft Juni de kleur parel en staat symbool voor wijsheid en schoonheid. We zien de geboortestenen steeds vaker terugkomen in armbanden, kettingen en bedeltjes. Een razend populair item van dit moment, dat het bij elke (kersverse)mama goed doet!

Van babyarmbandje, kinderoorbellen tot aan mama armbanden

Wat staat het schatting, moeder en dochter verbonden door een subtiel sieraad. Zodat iedereen kan zien dat jullie een setje zijn en voor eeuwig zijn verbonden. Ontzettend mooi en stijlvol om zo samen naar een feestje te gaan, met je trotse dochter naast je zijde die straalt met haar ‘hetzelfde-als-mama-armbandje’. Niks is namelijk zo sterk als de band tussen mama en haar kinderen en hoe mooi is het dan om die liefde voor altijd samen te koesteren!

Gravering

Wat wil jij op je sieraad graveren om hem zo nog extra speciaal te maken? De naam van je dierbare, een datum of een speciaal woordje, het kan allemaal bij Kaya Sieraden. Bij de meeste sieraden is het mogelijk om zowel aan de binnenkant, als de buitenkant te graveren. Zo heb je een sprankelend sieraad met een extra bijzondere betekenis. Door jou gepersonaliseerd is met liefde gegraveerd!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle