Connect
To Top

Review: Doona autostoel en kinderwagen

Ben je op zoek naar een kinderwagen en een autostoeltje, maar heb je geen zin om beiden aan te schaffen? Denk dan eens aan de Doona autostoel en kinderwagen ineen! Met één druk op de knop eenvoudig in – en uit te klappen en de Doona bespaart ook nog eens ruimte in de kofferbak. Meer weten? Lees dan snel verder.

Doona kinderwagen en autostoel

De Doona autostoel is geschikt voor jonge en oudere kindjes


De Doona is een lichtgewicht autostoel die is geschikt vanaf de geboorte tot 15 maanden (0-13 kg). Is je kindje nog net te klein om lekker in een autostoel te zitten? Geen probleem!

De Doona autostoel is voorzien van een verkleinkussen dat van zacht bamboe is gemaakt. Met drukknoopjes verplaats je het kussen en ook neem je het kussen makkelijk uit de stoel. Bamboe klinkt je misschien wat onbekend in de oren, maar bamboe is eigenlijk een fantastisch materiaal dat tot 60 procent meer vocht opneemt dan katoen. Verder heeft bamboe nog meer voordelen, zoals een antibacteriële werking en het stof valt soepel in mooie plooien. Het materiaal laat lucht door in de zomer en isoleert goed in de winter.

Verder is de veilige 5-puntsgordel te verstellen en is ideaal als je kindje al wat groter is. De Doona autostoel is voor iedere auto te gebruiken, ook als je geen standaard ISOFIX-basis hebt.

Doona autostoeltje en kinderwagen

Doona autostoeltje en kinderwagen

Met één druk op de knop eenvoudig in – en uit te klappen

Het fijne aan de Doona autostoel is dat je binnen een handomdraai een kinderwagen tovert. Je hebt geen onderstel van de kinderwagen nodig, omdat er geïntegreerde wielen onder de autostoel zitten, waardoor het een lekker compleet geheel is. Zowel de duwstang als de draaghendel zijn verstelbaar die je naar eigen wens instelt. Je klapt de kinderwagen eenvoudig in, door eerst met je voet op de rem te duwen. Je plaatst de duwstang vervolgens naar beneden en tot slot klap je de beugels en achterste hendel naar binnen. Een kind kan de was doen!

Doona autostoel en kinderwagen

autostoel en kinderwagen Doona

Ook uit te breiden met de accessoires

De Doona autostoel en kinderwagen heeft een kap die je kindje beschermt tegen regen, kou of de felle zon. Verder zijn er ook andere accessoires verkrijgbaar, zoals een regenscherm of een handig opbergtasje om wat kleine spulletjes mee te nemen.

autostoel en kinderwagen Doona

Doona autostoel en kinderwagen

En ben je van plan om met het vliegtuig te reizen?

Ook dan is de Doona een uitkomst! De autostoel is TUV-getest en dus makkelijk mee te nemen en te installeren in het vliegtuig. De Doona autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

kinderwagen en autostoel Doona

kinderwagen en autostoel Doona

Conclusie: Een handige autostoel en kinderwagen!


Een ding is zeker: De Doona autostoel en kinderwagen is een musthave voor ouders die veel onderweg zijn en geen tijd of zin hebben in het gesleep met een autostoel en een kinderwagen. De vering op de wielen zorgt ervoor dat de kinderwagen soepel rijdt en dankzij de zwenkwielen manoeuvreer je gemakkelijk door moeilijke straatjes. De Doona is lichtgewicht, is compact en past daardoor zonder probleem in de kofferbak.

Doona kinderwagen en autostoel

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle

 • Voor het hele gezin! De HelloFresh familiebox

  Met het heerlijke weer in het vooruitzicht heb je natuurlijk meer zin om in de tuin te relaxen en te eten...

  Babystraatje.nl28 december 2019
 • HEMA Summer Sale! Nu tot 50% korting!

  De temperaturen schieten omhoog en de zwembadjes worden massaal in de achtertuin gezet The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten...

  Babystraatje.nl28 december 2019
 • Tip: PSikhouvanjou kraamcadeaus en cadeauservice

  Ken jij PSikhouvanjou al? Dit is de online winkel voor speelgoed The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl...

  Babystraatje.nl28 december 2019
 • Kies het ideale zwangerschapskussen

  Een zwangerschapskussen wordt gebruikt om het slapen The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

  Babystraatje.nl28 december 2019
 • Geboortekaartje nodig? Lees 5 trends van dit moment!

  Verwacht je in 2020 een kindje? Dan is inspiratie voor geboortekaartjes vast welkom The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten...

  Babystraatje.nl28 december 2019