Connect
To Top

Review: Recaro Salia Elite autostoel, Een super veilig autostoeltje!

Een autostoeltje aanschaffen kan een moeilijke keuze zijn, omdat er zoveel verschillende modellen te koop zijn. Je wilt natuurlijk dat de stoel veilig en comfortabel is, eenvoudig in gebruik én de juiste maat heeft. De Recaro Salia Elite autostoel is een 2-in-1 autostoel voor zowel baby’s als peuters. Deze autostoel heeft een uitneembare cosi en is geschikt voor de Recaro kinderwagens. Nieuwsgierig geworden naar deze unieke autostoel? Lees dan snel verder.

Elite autostoel

Een super veilige autostoel voor baby en peuter

De Recaro Salia Elite autostoel is te gebruiken vanaf de geboorte tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar. De autostoel bestaat uit twee autostoelen, namelijk een grotere autostoel voor kindjes vanaf 1 jaar en een cosi die je heel eenvoudig uit de grotere autostoel klikt. Het memory foam in de hoofdsteun is in hoogte te verstellen. De cosi oftewel het kleine babystoeltje is erg licht, namelijk 2,9 kg en is geschikt voor pasgeboren kindjes tot ongeveer 9 maanden. Ook bevestig je het babystoeltje eenvoudig op een Recaro kinderwagen of draag je het mee aan het handvat.

autostoel Elite toekomstproof

Zelfs geschikt voor de Recaro kinderwagen

Je plaatst het babystoeltje heel handig op de Recaro kinderwagen. Wel heb je dan de speciale Recaro adapter nodig om het autostoeltje te kunnen plaatsen. Nadat je het autostoeltje hebt bevestigd, hoor je een klik en wordt de zijkant groen dankzij de kleurenindicator. Zo weet je dat de Recaro Salia Elite autostoel altijd goed vast zit.

autostoel Elite

Een autostoel die je 360 graden kunt draaien

De Recaro Salia Elite autostoel maakt het mogelijk om altijd gemakkelijk je kindje in en uit de auto te halen en je ziet wat je aan het doen bent. Je maakt de gordeltjes vast en je hoeft je niet in een rare bocht te wringen om je kindje veilig in het autostoeltje te installeren.

Elite autostoel toekomstproof

Een praktische oplossing voor jou en je kindje!

Je haalt makkelijk je kindje in en uit de auto en je hebt minder last van je rug. Tot de leeftijd tussen 2 en 2,5 jaar is het mogelijk om je kindje in de achterwaartse stand van het autostoeltje te vervoeren. Je bespaart een hoop ruimte, gesjouw en je hoeft je kindje niet steeds uit het stoeltje te halen om weer in de kinderwagen te leggen. Je kindje kan hierdoor lekker door blijven slapen. En ben je uitgewandeld? Klik het babystoeltje dan los om zo weer op de grotere autostoel te klikken.

toekomstproof Elite autostoel

Veilig en voldoet aan de nieuwe wetgeving

Je schaft een autostoeltje aan, omdat je natuurlijk een goed en veilig stoeltje wilt voor in de auto. Deze 2-in-1 autostoel voldoet volledig aan de nieuwe wetgeving. Zo is het straks verplicht om autostoeltjes vast te maken met de ISOFIX basis. De Recaro Salia Elite autostoel heb je binnen een minuut op de ISOFIX basis vastgemaakt. De Recaro Salia Elite autostoel is een praktisch autostoeltje die comfortabel is voor jouw kindje en waarvan vaststaat dat deze goed en veilig is. Een autostoeltje waarmee je jaren vooruit kunt!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle