Connect
To Top

Thule Sleek: de nieuwe veelzijdige en stijlvolle kinderwagen

Of je nu nieuwe plaatsen gaat verkennen, door de winkelstraat loopt of je kleintje ophaalt van de kinderopvang – met de nieuwe stijlvolle Thule Sleek kinderwagen is elke wandeling een plezier voor jou en je kind. De kinderwagen is lichtgewicht, compact op te vouwen, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Thule Sleek

Thule Sleek vormt een aanvulling op het succesvolle assortiment van Thule’s driewielige kinderwagens. Thule Sleek is gemakkelijk aan te passen naar ieders wensen en behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit de Thule Sleek mee. Je kunt de kinderwagen geheel eigen maken: voeg bijvoorbeeld een reiswieg, autostoeltje of extra zitje voor je andere kleine toe. Kies voor de mogelijkheid om op stap te gaan met één, twee of zelfs drie kinderen dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. En bepaal of het kinderwagenzitje naar voren of juist richting de ouder geplaatst wordt.

In vijf kleuren

De kinderwagen is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren – Navy Blue, Grey Melange, Shadow Grey, Midnight Black, en Energy Red – en heeft een scala aan bijpassende accessoires, van luiertas tot glider board. Thule Sleek wordt standaard geleverd met een volwaardige reiswieg en peuterzitting met bijbehorende regenhoezen voor een verkoopadviesprijs van €1049,95. Voor meer informatie en verkooppunten, zie www.thule.nl.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle