Connect
To Top

5x leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Is er iemand in je omgeving zwanger en ben je op zoek naar iets leuks om te geven? In dit artikel hebben we 5 tips voor je op een rijtje gezet om met een onvergetelijk cadeau aan te komen.

Zwangerschapsbeeldje

Massage- of wellnessbon

Zwanger zijn is heel mooi, maar kan ook wel wat uitdagingen met zich meebrengen. Een ontspannend cadeau zal dan ook vast en zeker in de smaak vallen. Er zijn speciale zwangerschapsmassages, maar ook een gezichtsbehandeling of voetenmassage kan heel fijn zijn. Met een massage- of wellnessbon kan ze zelf bepalen wat voor behandeling ze graag wil en wanneer.

Zwangerschapsbeeldje

Een heel bijzonder en uniek cadeau is een zwangerschapsbeeldje. Je kent vast de zwangerschapsfotoshoots wel, maar bij BellySisters maken ze van een zwangere buik een echt tastbaar 3D-zwangerschapsbeeldje. Een mooie blijvende herinnering aan een hele bijzondere periode van iemands leven.

Hoe wordt zo’n beeldje gemaakt? Met een 3D-scanner wordt het hele lichaam gescand, de zwangere vrouw mag zelf bepalen in welke houding ze wil staan. Vervolgens wordt deze scan als basis gebruikt om een beeldje te maken. Deze wordt nog zorgvuldig met de hand door een van de BellySisters nagekeken en bewerkt. Na 12-16 weken is het beeldje klaar!

Persoonlijk sieraad

Wil je iets heel persoonlijks geven en ken je de smaak van de vrouw goed, dan is een gepersonaliseerd sieraad ook een heel mooi idee. Wat dacht je van een armbandje met de initialen van de baby, die geef je dan natuurlijk pas als de baby geboren is en de naam bekend is. Je hebt ook geboortesteentjes die je in bijvoorbeeld een ketting kunt laten verwerken. Gepersonaliseerde sieraden zijn niet alleen stijlvol, maar hebben vaak ook een hele emotionele waarde.

Past dit cadeau niet helemaal in je budget, dan is een poster van de stand van de sterren op het moment van de geboorte ook een heel persoonlijk en waardevol cadeau. Heeft ze gelijk iets leuks om op te hangen in de babykamer.

Abonnement

Leest ze graag? Of is ze gek van films? Een abonnement op haar favoriete tijdschrift of de bioscoop kan ook een heel leuk cadeau zijn. Nu heeft ze daar nog alle tijd voor! Voor de wat actievere vrouwen kun je ook denken aan bijvoorbeeld yoga-lessen of een speciaal mommy-to-be sportabonnement. Een hele goede manier om actief te blijven, stress te verminderen en je voor te bereiden op de bevalling. Zwangerschapslessen zijn gelijk ook een leuke manier om in contact te komen met andere aanstaande moeders. Voor veel zwangere vrouwen is het namelijk ook leuk om ervaringen uit te wisselen.

DIY cadeaupakket

Weet je precies waar de zwangere in kwestie van houdt, dan is het ook leuk om zelf een cadeaupakketje samen te stellen. Je kunt dit zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Denk aan haar favoriete drankje, koekjes, lekkere luxe badproducten. Je kunt er natuurlijk ook nog iets leuks voor de baby bij doen, kleertjes of iets moois voor in de babykamer. Een tijdschrift of mooi boek erbij en je hebt een compleet cadeau om je zwangere vriendin, zus, dochter of collega blij te maken.

The following two tabs change content below.

Meer herinneringen zwangerschap

  • Babymoon vakantie en bestemmingen

    Je hebt het besloten: je wil op babymoon. Maar wat zijn nou leuke babymoon bestemmingen The following two tabs change content...

    Babystraatje.nl18 september 2024
  • De leukste zwangerschapsdagboeken op een rij

    Met deze zwangerschapsdagboeken en invulboeken The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer blogs......

    Babystraatje.nl18 september 2024
  • De leukste mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap

    Met deze mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees...

    Babystraatje.nl18 september 2024
  • Groeikaarten voor tijdens je zwangerschap

    The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer blogs... Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon...

    Babystraatje.nl18 september 2024
  • Pimpelmees zwangerschaps dagboek

    The following two tabs change content below.BiografieLaatste Berichten Door Babystraatje.nl Klik hier en lees meer blogs... Laatste berichten van Babystraatje.nl (toon...

    Babystraatje.nl18 september 2024