Connect
To Top

OYOY mini speelgoed & accessoires: te leuk!

De vrolijke gekleurde accessoires van OYOY mini zijn echt een lust voor het oog. Hoog kwalitatieve accessoires met prachtige designs van natuurlijke materialen. En leuke en passende accessoires vinden voor de baby– en kinderkamer valt lang niet altijd mee. Maar met OYOY mini maak je er echt een super gezellige ruimte van. Belangrijk ook, want deze sfeervolle kamer is natuurlijk ook de veilige ruimte van je kleintje.

Oyoy mini collectie knuffels baby en peuter

OYOY mini

Bij OYOY mini kun je je hart ophalen. Wij vinden eigenlijk alles super tof uit de collectie. Je vindt er allerlei verschillende items: van placemats, tot dekbedovertrekken, kleden, opbergdozen, posters en sierkussens. Alles in dezelfde stijl en kleurtjes. Daarmee kun je dus superleuke op elkaar afgestemde OYOY mini kinderkamer inrichten. In dit blog zetten we de leukste items uit de collectie even voor je op een rij.

Oyoy mini baby en peuter collectie

Oyoy mini baby en peuter collectie

Waarom zijn de juiste sfeer en materialen zo belangrijk?

Ergens weten we natuurlijk wel dat de juiste warme omgeving met leuke speeltjes belangrijk is voor je baby of kleintje. Maar waarom is dat nu eigenlijk zo? Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit is gebleken dat kinderen zonder het juiste speelgoed of een prettige ruimte later soms emotionele problemen kunnen krijgen. En dus is dat natuurlijk super belangrijk.

Oyoy mini baby en peuter collectie

Oyoy mini collectie baby en peuter

Met de juiste speeltjes en accessoires ontwikkelt je baby allerlei vaardigheden. Bovendien is spelen voor kinderen zeer essentieel. En zelfs de kamer, box en het speelkleed zijn daarbij belangrijke onderdelen. Stem de accessoires en speeltjes dus altijd goed af op de leeftijd van je kindje. Te moeilijk speelgoed is te uitdagend en te eenvoudig is te saai. Plaats ook niet teveel speelgoed op het kleed in de box of speelkleed. Dit kan al snel wat teveel worden voor je kleintje. Met de juiste materialen en knusse ruimtes kan je kindje zich op de beste wijze ontwikkelen.

Oyoy mini collectie knuffels baby en peuter

Oyoy mini collectie baby en peuter

Sierkussen Guggi Giraffe

De collectie van OYOY mini bevat een aantal supertoffe sierkussens. Plaats er een paar op het bed van je kleintje en je herkent de kamer direct niet meer terug. Met deze OYOY kussens kun je een vrolijk leuk accent aanbrengen. De OYOY Guggi Giraffe is van zacht materiaal gemaakt en is er in roze en ambertinten. Heerlijk aaibaar en knuffelbaar dus. Ook leuk om een rijtje kussens op een houten kinderbankje te plaatsen bijvoorbeeld. En er is nog een hele reeks met vrolijke broertjes en zusjes van dit sierkussen. Zo creëer je een hele dierentuin in de kinder- of babykamer!

Oyoy mini collectie knuffels baby en peuter

Oyoy mini baby en peuter collectie

Vrolijke opbergdozen

Opbergdozen zijn al snel te druk of te saai. Bij OYOY hebben ze daarover nagedacht. Zo heeft OYOY mini een hele collectie opbergdozen in vrolijke zuurstok kleuren met bijpassende kussens. Superleuk om een neutrale kinderkamer mee op te fleuren zo’n OYOY opbergbox en ook niet al te druk. Bovendien passen de strepen prima bij zowel meisjes als jongenskamers. De opbergdozen zijn er in verschillende maten. Heel handig ook om al het speelgoed in verschillende dozen op te bergen. Zo kun je elke keer een doos pakken. En wanneer je kindje klaar is met spelen, dan berg je hem weer op.

Oyoy mini collectie baby en peuter

Oyoy mini collectie baby en peuter

Placemat met dierenprint

Veel kinderen eten niet goed of vinden eten niet echt leuk. Een blije OYOY placemat die ze zelf mogen uitzoeken, kan dan net even dat extraatje zijn dat het verschil maakt. Zo wordt het eten veel leuker en gezelliger. Deze placemats zijn er in allerlei zachte kleurtjes. Op elke placemat vind je weer een andere leuke dierenprint. Van tijger, tot konijn, pinguïn en teckel. Laat je kinderen zelf de tafel dekken met hun eigen placemat. Zo voelen ze zich ineens heel groot en wordt het eten ook een leuke activiteit.

Oyoy mini collectie voor babykamer

Oyoy mini collectie voor babykamer

Ophanghaak beer

Waar laat je alle kleertjes wanneer je kleintje een slaapje gaat doen? Veel ouders leggen ze op de commode of op een stoel. Maar wat dacht je van een paar praktische ophanghaken? Daar hang je heel simpel even alle kleertjes overheen tijdens het middagslaapje. Wanneer je ze aan de deur ophangt, zie je ze ook niet wanneer de deur open staat. Ze zijn van hout gemaakt en voegen een vrolijk natuurlijk accent toe aan de OYOY mini babykamer.

Oyoy mini collectie voor babykamer

Oyoy mini collectie voor babykamer

Wanddecoratie buster cat

Alle kinderen houden van dieren. En daarom zijn knuffels, dierenprints en posters zo’n goed idee voor je kids. Zo leren ze over alle verschillende dieren. Ook helpt het ze om later een band op te bouwen met dieren. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die veel in aanraking zijn met dieren minder angstig en teruggetrokken zijn. Ook zijn ze gezonder en gelukkiger. Deze leuke wanddecoratie buster cat voegt een grappig accent toe aan de kinderkamer.

Oyoy mini collectie voor babykamer

Oyoy mini collectie voor baby's en peuters

Cadeautip

De accessoires van OYOY mini zijn ook zeer geschikt als leuk en origineel cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan één van de schattige OYOY knuffels. Maar ook de sierkussens, placemats en wanddecoratie zijn natuurlijk leuke cadeau items. En neem zeker even een kijkje bij de OYOY kinderkamers om je te laten inspireren! Die zijn echt super stijlvol en grappig in Scandinavische stijl. Daar kun je zeker leuke ideeën opdoen. Zowel voor de inrichting van je babykamer als voor cadeautjes!

Oyoy mini collectie voor baby's en peuters

Oyoy mini collectie voor baby's en peuters

Over OYOY mini

De collectie van OYOY laat zich het beste omschrijven als ‘less is more’. De vrolijke accessoires combineren de Scandinavische en Japanse stijl. De items zijn vrolijk en kleurrijk en de designs kenmerken zich door eenvoud. Het Deense merk is gestart door Lotte Fynhoe in 2012. Haar doel was om kwaliteitsproducten te ontwikkelen met een mooie vormgeving en maximale functionaliteit. Ze is zelf meubelontwerper van oorsprong en ontwerpt al haar producten zelf.

Oyoy mini collectie voor baby's en peuters

Oyoy mini collectie voor baby's en peuters

OYOY vloerkleed

Een topper uit de collectie is het OYOY vloerkleed. Ze zijn er met wereldbol of met het thema ‘avontuur’. De ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen jeugd. De OYOY kindercollectie is zeer breed. Van OYOY speelkleed, tot sierkussens, wanddecoratie, kleden en dekbedovertrekken. De combinatie van de Japanse en Scandinavische elementen zorgen voor een duidelijk signatuur. Alle items zijn echt uniek en kunnen ook perfect met elkaar gecombineerd worden tot een fraaie mix. Naast de kindercollectie is er ook OYOY livingdesign met allerlei items voor je eigen woonkamer. Een topseller is bijvoorbeeld de OYOY bobbel mini. Een houten kaarsenstandaard in de vorm van een bol waarvan de helft gekleurd is.

Meer babykamer