Connect
To Top

Prénatal Little Lama collectie: Zacht en schattig!

Heerlijk zacht en schattig speelgoed, dat kenmerkt de Prénatal Little Lama collectie. Lama’s zijn al enige tijd niet meer weg te denken uit baby– of kinderkamers. Ze zien er ook zo lief uit! Ben je voor jouw kindje op zoek naar nieuwe hebbedingetjes met lama’s? Kijk dan snel verder wat deze collectie heeft te bieden!

prenatal little lama collectie

Lama knuffel van Prénatal  


Dit is by far de schattigste lama knuffel die je ooit hebt gezien! Knuffels zijn altijd een goed idee en niemand kan dit zachte knuffeldiertje weerstaan. Dankzij de heerlijke zachte vacht is deze lama het perfecte knuffelmaatje voor jouw kleintje.

little lama collectie prenatal

prenatal little lama collectie

Speelgoed met lama’s 


Naast het lama knuffeldiertje heeft Prénatal ook divers speelgoed met de vrolijke viervoeter in de collectie opgenomen. Zo stimuleer je de zintuigen van je kindje met dit muziekmobieltje die je makkelijk aan de box bevestigt. Aan het muziekmobiel hangen twee zachte lama’s, een spiegeltje en een ring met franjes.

little lama collectie prenatal

prenatal little lama collectie

Heerlijk zacht lama Buggy boekje

En als dat nog niet genoeg is, biedt Prénatal voor de allerkleinsten volop speel- en kijkplezier met dit zachte buggy boekje. Je geeft het boekje aan je kindje als het in de buggy, box of autostoel zit en je bevestigt het met een ring. Het boekje is gemaakt van een zacht materiaal en houdt jouw kindje wel even zoet!

prenatal little lama collectie

little lama collectie prenatal

Zachte lama rammelaar

Is het tijd om je kindje te verschonen en zoek je nog iets om hem of haar bezig te houden? Wat dacht je dan van deze zachte rammelaar die geluidjes maakt als je kindje ermee beweegt. Zo wordt verschonen natuurlijk een groot feest!

prenatal collectie little lama

prenatal collectie little lama

Spelen in de box met lama’s

In de box hang je deze boxspiraal met vier hangers die de coördinatie van de handen en ogen activeert. En is het leven in de box soms een beetje te luidruchtig? Houd je kleintje dan rustig in de box met dit lekkere knuffeldoekje dat je al vanaf de geboorte kunt geven. Aan het doekje zit een mini-lama die lekker zacht is waar je kleintje lekker mee froemelt. Ook ideaal om te geven als je kindje gaat slapen.

prenatal collectie little lama

prenatal little lama collectie

Al het leuks met lama’s

Verder heeft Prénatal ook nog gedacht aan het opleuken van de kamer voor je kleintje. Maak er een echte Little Lama kamer van met deze kleurrijke kapstok. Je hangt de jasjes op aan een van de drie gekleurde kruisjes. Of wat dacht je van een vrolijke poster waar een lama met de tekst ‘Hallo!’ op staat. Leuk om in te lijsten of om te bevestigen aan de muur. Opbergen doe je heel handig met deze okergele ronde gevlochten mand die ook nog eens leuk staat in een kast of op de vloer. Mocht geel niet je kleur zijn, niet getreurd! De mand is ook in roze en grijs verkrijgbaar.

prenatal collectie little lama

little lama collectie prenatal

Schattig van Prénatal


Al met al heeft Prénatal weer een superschattige collectie met zachte materialen en vrolijke kleurtjes die zeker niet aan je voorbij mag gaan! De collectie is zowel online verkrijgbaar als in de winkels in Nederland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer babykleding