Connect
To Top

Tip! De nieuwe luiertas van All-time Favourites! Door mama’s ontworpen en ontwikkeld

Kennen jullie All-time Favourites al? Het Nederlandse grote tassenmerk met de leukste grote tassen die het leven van iedere drukke on-the-go vrouw een stuk vergemakkelijken en veraangenamen.

Een handige én hippe grote tas

Via kinderopvang en school, naar je werk, nog even langs de supermarkt, via de sportschool naar het vliegveld en in 1x door naar het strand. Het gaat je allemaal lukken met 1 handige én hippe grote tas van All-time Favourites.


De tassen zijn zo groot dat alles erin past (bags that fit your life!) maar ze zijn ook ideaal voor zoveel verschillende momenten (momlife, sportlife, beachlife, travellife, etc). Bovendien is de tas geschikt en toegestaan om als handbagage mee te nemen.

All-time Favourites luiertas

All-time Favourites (ATF) kreeg zoveel vraag van mama’s en mama’s to-be naar luiertassen, dat ze sinds kort ook een luiertas heeft toegevoegd aan de collectie. Deze tas is door mama’s voor mama’s ontworpen en ontwikkeld. Als mommy-to-be denk je namelijk dat de luiertas zo groot mogelijk moet zijn. Je hebt nog geen idee wat je allemaal mee moet gaan nemen als straks de baby er is. Maar ervaren moeders lieten weten dat de tas vooral juist niet te groot moet zijn, maar vooral handzaam. Je sjouwt je al zo’n ongeluk met je baby, kinderwagen en maxi cosy. Dus met een team van 5 mama’s is de ATF Mommy Bag ontwikkeld.

De perfecte luiertas

Toen het formaat van de tas vast lag, gingen de mama’s verder in het ontwikkelen van de “perfecte” luiertas. Dit hebben ze allemaal aan de tas toegevoegd:

– Er zitten aan de luiertas van ATF 3 verschillende hengsels: 1 voor in/aan de hand, 1 voor om de schouder en 1 verstelbaar cross-body hengsel zodat je je handen vrij kunt hebben.
– De voering is water-afstotend, wel zo ideaal als je natte rompertjes in je tas hebt
– Een flessenhouder waardoor de fles rechtop blijft staan
– Een verschoningsmatje zodat je overal je kleintje kunt verschonen
– Dopjes onderaan de tas, zodat je ook op vieze ondergronden, de tas gewoon op de grond kunt zetten
– Allerlei vakjes voor luiers, schone kleding, hapjes/eten
– Buggy clips: hiermee kun je de Mommy Bag aan elke kinderwagen hangen
– Aan de buitenkant een vakje voor je mobiel of portemonnee waar je snel en makkelijk bij kunt als de tas aan de kinderwagen hangt.

Mommy Bag korting

De ideale tas ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook een goede prijs. En een luiertas is vaak best prijzig terwijl je deze maar een relatief korte tijd gebruikt. Toen kwamen de mama’s op het idee om er ook een laptoptas van te maken, zodat je na de kraam/luiertijd, die mooie tas ook mee kunt nemen naar je werk. De Mommy Bag is perfect voor een 15’’ laptop.

Welke kleur de tas moest krijgen was meteen duidelijk, namelijk dé print waar All-time Favourites bekend mee is geworden, de python print. Later zijn er meerdere kleuren toegevoegd, maar deze python print is de échte all-time favourite van All-time Favourites en kost €89,95.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer luiertassen