Connect
To Top

Hoera! Tumble ’N Dry’s organic cotton babylijn is geboren

Dit jaar mogen we het kindermerk Tumble ‘N Dry feliciteren met hun tiende verjaardag! En een verjaardag betekent dat er iets te vieren valt. Dit doen ze onder andere door het uitbreiden van de ZERO collectie met een extra zachte en aangename collectie voor de allerkleinsten in de maten 50 t/m 68. Deze collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en is Kids-planet-friendly! Laat je inspireren door al het moois dat deze nieuwe collectie heeft te bieden! Bekijk hier de volledige organic cotton collectie.

Kids-planet-friendly

Allereerst is babykleding gemaakt van 100% organic cotton al iets om heel vrolijk van te worden. Tumble ’N Dry weet dat je alleen het allerbeste wilt voor je kleintje. Vandaar dat ook de gehele ZERO- lijn vanaf de volgende collectie wordt gemaakt van 100% organic cotton. Ze staan volledig achter duurzaam en fairtrade produceren, omdat de toekomst voor jouw baby ontzettend belangrijk is. Daarnaast verdient je kindje de allerzachtste en meest comfortabele kleding om zich er prettig in te voelen.

Over de newborn collectie

De kleding van deze nieuwe extra zachte collectie is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten onder ons: De pasgeboren baby’s. Denk hierbij aan de hipste rompertjes, de stoerste shirts en de zachtste broeken gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Alle kledingstukken zijn super zacht en voorzien van stretch, zodat jouw kindje er zich happy in voelt! De mensen achter Tumble ’n Dry hebben bij deze collectie goed nagedacht over de knoopjes. Deze zijn zo ontwikkeld dat het voor geen enkele ouder meer een gevecht hoeft te zijn om ze te openen tijdens het verschonen!

Ontmoet jouw favoriete kledingstuk in gave designs!

Wat we qua designs mogen verwachten voor de jongetjes? Denk aan marine-streepjes en de kleuren lichtgrijs en diepblauw, gecombineerd met verschillende soorten groen. Voor de meisjes geldt: The bigger the better. Grote tropische bloemenprints met bolletjes en verschillende kleuren roze in combinatie met grijs en lichtgroen.

Weet je nog niet of je een jongetje of meisje krijgt? En ben je van plan dit tot het einde van je zwangerschap geheim te houden? Dan is het misschien wel handig om binnenkort een kijkje te nemen in de Unisex-collectie die voor zowel boys als girls is gemaakt. Dat is natuurlijk ook een leuk idee als kraamcadeau! Zo weet je dat je altijd goed zit.

Over het merk

De kleding van Tumble ´N Dry staat bekend om zijn betaalbare kleding en volgt altijd de nieuwste trends. Gemaakt met positieve energie, voor alle stoere kids! De ZERO lijn kenmerkt zich altijd door stoere en hippe designs voor newborns. Wat is jouw favoriete item uit de zero collectie van Tumble ’n dry? Bekijk alle items hier.

Kids-planet-friendly! Deze collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen, wat super fijn en zacht aanvoelt. Ontmoet jouw nieuwe favoriete kledingstuk. Spead the love, go organic!

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Fashion