Connect
To Top

Weer back in shape na je zwangerschap met Hunkemöller

Iedere vrouw wilt na haar bevalling het bekende zwangerschapsbuikje en andere overtollige kilo’s kwijtraken. Maar wist je dat je pas na 6 weken echt iets aan dat buikje mag doen? Wat je vooral niet moet doen is na 6 weken intensief sporten. Bouw het sporten altijd geleidelijk op en luister goed naar je lichaam. Om dat sporten een beetje leuker te maken heeft Hunkemöller een nieuwe sportcollectie gelanceerd met alleen maar leuke items. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat kun je doen om snel back in shape te komen

Om de geboorte goed te laten verlopen, zijn je gewrichten weker geworden dankzij de hormonen. Alle gewrichten, waaronder ook het bekkengewricht moet nu weer aansterken. Dit betekent dat je na zes weken wat zwaardere oefeningen mag doen om je conditie en kracht op te bouwen. Denk hierbij aan oefeningen die je thuis of op de sportschool kunt doen. Ook mag je na 6 weken weer lekker zwemmen. Het is wel belangrijk dat je er 100% zeker van bent dat eventuele wondjes goed zijn geheeld om infecties te voorkomen.


Wat je nog meer kunt doen? Gezond eten door zoetigheden en alcohol tot een minimum te beperken. Een wijntje op zijn tijd kan echt geen kwaad, maar drink met mate als je snel je doel wilt bereiken. Tip: Houd je calorieën bij, zodat je weet wat je dagelijks binnenkrijgt.

Maak sporten leuk met nieuwe sportkleding

Weer beginnen met sporten kan een hele opgave zijn. Je lichaam heeft lange tijd geen inspanningen verricht en je spieren kunnen ook wat verslapt zijn. Motiveer jezelf daarom door een nieuwe sportoutfit aan te schaffen. Op deze manier wordt het sporten leuker en voel jij je ook prettiger in je vel.

De nieuwe sportcollectie van Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe collectie sportkleding gelanceerd! HKMX is de serie sportkleding van Hunkemöller en daarin zijn verschillende levels te vinden. Level 1 is perfect geschikt voor een sport als yoga en level 3 is voor high-intensive work-outs. De nieuwe sportcollectie heeft een hoog ‘streetwear’ gehalte en de items zijn zo leuk, dat je ze ook in je vrije tijd wilt dragen! De kleuren smaragdgroen en bordeauxrood zien we in combinatie met zwart, grijs, felle accenten en coole bloemenprints.

De sportleggings van Hunkemöller

De musthaves zijn toch wel de naadloze sportleggings die als gegoten zitten! Kies uit een effen kleur of cool printje zoals panter of bloemen. Ben je nog niet zo zeker over je lichaam? Hunkemöller heeft ook joggingbroeken in de nieuwe collectie opgenomen. Zo heb je wat meer bewegingsvrijheid en hoef je je niet druk te maken over je benen of buikje.

De sportbeha’s van Hunkemöller

Het is ontzettend belangrijk dat je een goede, stevige sportbeha draagt tijdens het sporten. Je borsten hebben voldoende ondersteuning nodig en je wilt geen pijnscheuten voelen. Dit weten ze als geen ander bij Hunkemöller. De nieuwe collectie sportbeha’s is niet alleen praktisch, de beha’s zijn ook nog eens sportschool-proof! Happy shopping!

De sport tops van Hunkemöller

Racerback-tops en sportshirts met korte mouwen zijn perfect te dragen voor een work-out. Dankzij het ademende stof koelt je lichaam sneller af en kun je verder gaan waar je mee bezig was: Sporten!

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle