Connect
To Top

Eenvoudig je vakantiefoto’s ontwerpen en bestellen met de app van Pixum

Ga je deze zomer lekker met het hele gezin op vakantie? Dan wil je ook wel de mooiste momenten vastleggen, zoals de eerste keer zwemmen met je kleintje of het eerste ijsje eten bij de ijssalon. Je vakantiefoto’s ontwerpen en bestellen is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest met de nieuwste app van Pixum. Wij vertellen je er graag meer over.

vakantiefoto's ontwerpen met pixum

De app van Pixum

De app is erg overzichtelijke waar je direct de fotoproducten in een overzicht ziet staan. Je kiest het product met de gewenste afwerking en je kunt direct jouw foto’s uitkiezen. Het is mogelijk om de foto’s van je foto-bibliotheek te uploaden of vanuit de Cloud, zoals Amazon of Dropbox. Overal waar je bent kun je gebruik maken van de Pixum-app!

bestel en ontwerp vakantiefoto's met app van pixum

De fotoproducten van Pixum

Je hebt keuze uit een aantal fotoproducten die je heel eenvoudig naar jouw eigen wens samenstelt. Selecteer je foto’s, ontwerp je fotoproduct door filters toe te voegen, tekst of achtergronden en plaats je bestelling. Binnen enkele dagen heb je de bestelling in huis!

Met de app van Pixum vakantiefoto's ontwerpen en bestellen

Bestel je Pixum Fotoboek

Als je graag een fotoalbum wilt maken van je mooiste vakantiekiekjes, dan kun je dit heel eenvoudig doen met deze app. Je kiest het formaat, het soort papier en de cover. Je vult de pagina’s met de foto’s en geeft een titel aan je album. Alle projecten worden tussentijds opgeslagen, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat er opeens iets is verdwenen. Het is overigens ook mogelijk om een elektronische versie van jouw fotoboek te bestellen (e-book).

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2021

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2021. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 januari 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

Wil je nog sneller jou fotoalbum klaar hebben? Selecteer je favoriete foto’s en laat de magische krachten hun werk doen! Dankzij de optie Toverboek’ ontwerp je automatisch een lay-out voor je fotoboek. Een kind kan de was doen!

Eenvoudig vakantiefoto's ontwerpen met de Pixum app

Foto’s afdrukken vanaf € 0,15

Je mooiste vakantiefoto’s kun je al vanaf € 0,15 laten afdrukken op briljant premium papier. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende formaten. Ook is het mogelijk om je favoriete Panorama-foto op een poster af te drukken tot maar liefst 1 meter breed. Ideaal als je een foto hebt gemaakt die je graag boven je bank wilt hangen.

Ontwerp en bestel ook kalenders!

Kun je geen genoeg krijgen van die geweldige vakantie en wil je het hele jaar door je vakantie herbeleven? Maak dan een kalender om bijvoorbeeld in de keuken op te hangen. Je kunt kiezen uit A4 of A3 formaat staand of liggend die je direct ontwerpt!

Exclusieve actie: Tijdens de herfst kun je ook Adventskalenders ontwerpen met je eigen foto erop en Ferrero of Kinder chocolaatjes erin verstopt. Dat wordt smullen!

Wil je niets missen?

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en tips door push-berichten in te schakelen.

#BabystraatjeAd

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle