Connect
To Top

Memorybooks by Pauline Oud: de leukste herinneringen voor later!

Nadat je baby is geboren vliegt de tijd vaak voorbij. Super druk in de weer met flessen, luiers en bezoek. En voordat je hebt nagedacht gaan ze dan vaak alweer naar school. Althans zo lijkt het. En hoe vaak denk je dan wel niet: had ik al die leuke, bijzondere momenten maar iets beter vastgelegd. Nog meer video’s, een leuk geboorteboek of fotoalbums: want hoe leuk is dit wel niet voor later? Pauline Oud was door dit alles geïnspireerd en ontwikkelde een aantal super leuke invulboeken. Onder de Pauline Oud invulboeken vind je onder andere: baby’s eerste jaar, het zwangerschapsdagboek, het opgroeiboek en nog veel meer. Haar nieuwste lijn is Memorybooks by Pauline Oud.

nieuwe memorybooks by pauline oud

Zwangerschapsdagboek

Je zwangerschap is natuurlijk een hele bijzondere en kostbare tijd. Maar de details vergeet je al snel. In het zwangerschapsboek van Pauline Oud schrijf je 9 maanden lang elke maand kort even alle bijzonderheden op. Dat kost je misschien tien minuten, maar je hebt er daarna een leven lang plezier van. Zo blijven al deze herinneringen levend. In het Pauline Oud zwangerschapsboek schrijf je bijvoorbeeld het moment op dat je de eerste keer de foetus zag op de echo, een voetje voelde in je buik of samen met je man liedjes zong en je baby erop reageerde. Een prachtig cadeau natuurlijk aan jezelf of aan een dierbare vriendin. Alle Pauline Oud 9 maanden dagboeken zijn voorzien van lieve grappige kindertekeningen in vrolijke kleurtjes. Je kunt duidelijk zien dat ze met veel liefde zijn gemaakt.


memorybooks van pauline oud

De nieuwe serie memorybooks van Pauline Oud

nieuwe memorybooks by pauline oud

Baby’s eerste jaar invulboek

Het Pauline Oud eerste jaar invulboek is een leuke en veel creatievere variant op het baby fotoalbum. Want naast foto’s zijn er natuurlijk nog zoveel meer leuke en bijzondere herinneringen. Je schrijft er bijvoorbeeld per maand op wat je baby heeft gedaan en al kan. Maar ook dingen als wat je kindje lekker vindt qua eten, wat hij of zij het liefste doet. Dingen die je later allemaal weer een beetje vergeet. Superleuk om even op te schrijven en later weer terug te lezen. In het eerste jaar maakt je baby een enorme ontwikkeling door.

Verder is er in het Pauline Oud 0-1 babyboek ook volop ruimte voor alle schattige foto’s en het geboortekaartje. Met dit Pauline Oud 9 maanden boek maak je elk moment van je zwangerschap bewust mee. En het is natuurlijk ook een heerlijke tijd om even optimaal van te genieten natuurlijk! Dit boek is één van de bestsellers uit de Pauline Oud serie.

nieuwe memorybooks van pauline oud

de nieuwe memorybooks van pauline oud

memorybooks van pauline oud

Opgroeiboek

Na de babytijd komt natuurlijk een tijd waarin de ontwikkelingen van je baby heel snel gaan. Hij of zij leert lopen, praten en zelf eten en drinken. Een hele leuke fase ook om over te schrijven voor later. In het Pauline Oud opgroeiboek leg je al die bijzondere momenten van 1 tot en met 4 jaar vast. Bovendien vind je in het boek ook allerlei interessante informatie en weetjes over elke leeftijdsfase van je kind. Kan hij of zij al een puzzel maken, een tekening maken, schilderen? Je geeft antwoord op dit soort vragen in het boek. Zo heb je straks een heel boek vol met dierbare herinneringen.

De nieuwe serie memorybooks van Pauline Oud

nieuwe memorybooks by pauline oud

nieuwe memorybooks van pauline oud

Kraambezoekboek

Een leuk en origineel cadeautje voor kersverse ouders: het Pauline Oud kraambezoekboek. Een soort vriendenboek maar dan voor je kraamvisite. Iedereen die op bezoek komt, vult een pagina in. Zo kan je zoon of dochter later ook genieten van alle leuke verhalen en foto’s in dit boek. Want dat herinnert hij of zij zich later natuurlijk niet meer en is natuurlijk super leuk om te lezen!

In het Pauline Oud mijn kraamtijdboek Kraambezoek schrijft de visite bijvoorbeeld op waar ze de papa’s en mama’s van kennen en hoe lang. Ook beantwoorden ze een paar vragen over je baby, hoe ze het bezoek vonden en plakken er een foto in van zichzelf. Heel wat leuker voor later natuurlijk dan een pakketje met ansichtkaarten. Wil je graag echt alle herinneringen en bijzondere momenten vastleggen? Koop dan de hele serie met Pauline Oud boeken. Zo heb je een complete set voor de eerste vier jaar van het leven van je baby. Of geef ze cadeau aan een zwangere vriend of vriendin.

de nieuwe memorybooks van pauline oud
memorybooks van pauline oud
De nieuwe serie memorybooks van Pauline Oud

Educatief speelgoed

Hoe lastig is het wel niet om het juiste leuke speelgoed te vinden dat niet van plastic en ook nog eens educatief is? Vanuit haar liefde voor kinderen en inspiratie ontwikkeld Pauline Oud ook allerlei leuke spellen. Voor kinderen die net beginnen met praten en woordjes leren is er een complete peutermethode met leuke thema’s. Zo kunnen de kids spelend leren. Voor de lente zijn er woordkaarten, een dominospel, doe-tips en raam sjablonen. Ook zijn er dagritmekaarten die je peuter helpen bij een gevoel van structuur en de dagindeling.

Verder zijn er dit-zijn-wijkaarten die je peuter leren welke mensen er in zijn of haar omgeving zijn. Als thema’s kun je kiezen uit de jaargetijden, kleurtjes, zindelijkheid, Kerst, Sinterklaas, kamperen of vriendjes. En voor de kerst en Sint zijn er leuke aftel adventkalenders. Ten slotte zijn er ook leuke boekjes over allerlei thema’s waar je gratis kleurplaten bij kunt printen. Ook heeft Pauline Oud een aantal haakpatronen. Met deze grappige patronen haak je zelf echte authentieke, ouderwetse poppen voor je baby of peuter. Voor de handige ouders onder ons.

nieuwe memorybooks by pauline oud
nieuwe memorybooks van pauline oud
de nieuwe memorybooks van pauline oud

Alles van Pauline Oud

Kortom genoeg mogelijkheden dus om samen met je peuter allerlei leuke educatieve spelletjes te doen. Bovendien ook een origineel cadeautje voor andere kersverse ouders. De Pauline Oud producten kun je kopen in haar webshop online. Maar je vindt ze ook bij Bol.com of Prenatal. Daarnaast is er nog een heel dealernetwerk met winkels waar je de Pauline Oud boeken en spellen kunt kopen.

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle