Connect
To Top

Vakantie baby

Op vakantie met je baby

Ga je op vakantie met je baby? Lees eens een of meerdere van de blogartikelen op deze pagina. Zeker als je voor het eerst met je baby op vakantie gaat, is het fijn om over de ervaringen van andere moeders te lezen. Bijvoorbeeld als je wil gaan vliegen met je baby. Dat vind elke moeder de eerste keer ontzettend spannend. Wat als je kindje gaat huilen? Wat als het last krijgt van de luchtdruk? Lees het blog over wát je kunt doen om ontspannen te vliegen met je baby.

Vakantieparken & vakantiebestemmingen

In plaats van een verre reis kiezen veel ouders de eerste keer liever voor een vakantiepark met hun baby. Hier een lijstje met 23x de leukste parken voor jouw uk! Wil je eerst een bestemming kiezen voor jullie reis? Lees dat dit blog met tips voor je vakantiebestemming met baby.

TIP! Zwangerschap en Zorgverzekering 2022

Ben je zwanger? Bekijk nu dan goed naar je zorgverzekering voor 2022. Kraamzorg, het kraampakket: van welke vergoeding kun jij gebruik maken?

Let op! Je kunt t/m 31 december 2021 overstappen van zorgverzekeraar.

 

Vakantiechecklist

Met het advies en de tips uit de vakantie checklist voor baby’s ben jij straks helemaal klaar om met je baby op vakantie te gaan. Wij van Babystraatje.nl wensen je alvast een superleuke vakantie met je baby!