Connect
To Top

Kinderactiviteiten Center Parcs

De Kinderactiviteiten die Center Parcs biedt, maken het vakantiepark geliefd bij jong en oud. Als onze kids zich vermaken, is het voor ons namelijk automatisch ook goed vertoeven. Center Parcs zorgt er met allerlei activiteiten voor, dat niemand zich hoeft te vervelen. Welke kinderactiviteiten Center Parcs zoal aanbiedt en welke je niet wilt missen? Lees snel verder en ontdek er alles over!

Aan iedereen gedacht

Laten we wel wezen, het ene kind is het andere niet en niet iedereen houdt van dezelfde dingen. We zijn niet allemaal geboren avonturiers. Waar het voor de een niet spannend genoeg kan zijn, heeft de ander meer behoefte aan een activiteit die wat rustiger is. Gelukkig is er wat de kinderactiviteiten op Center Parcs aangaat echt aan iedereen gedacht. Ook de ouders hoeven absoluut niets te kort te komen. En omdat ook het weer niet altijd meespeelt, is er ook aan indoor entertainment geen gebrek.

Groots genieten voor de allerkleinsten

Laten we bij het begin beginnen, en dat is bij de allerkleinsten. Voor hun vermaak zijn ze bijna volledig van ons afhankelijk. Spelen en nieuwe ervaringen opdoen, draagt bij aan de ontwikkeling. De meeste baby’s genieten enorm van warm water, het babyzwemmen bij Center Parcs in het indoor zwemparadijs Aqua Mundo is daarom ideaal.

Samen met een ervaren instructeur doe je met je baby allerlei oefeningen en spelletjes. Dat wordt genieten! Bij Center Parcs zit er bovendien 90% minder chloor in het water, wel zo fijn voor kleine baby-oogjes en het gevoelige babyhuidje.

Alle Center Parcs vakantieparken kenmerken zich door een optimale ligging in de natuur. Even lekker uitwaaien aan het strand of een stukje fietsen met je little one(s) in het fietsstoeltje zorgt voor een instant zorgeloos vakantiegevoel. Sommige parken hebben ook een kinderboerderij en die is ook voor de kleintjes zeker een bezoekje waard. Er valt nog zoveel te ontdekken!

Weer of geen weer

Ook peuters kijken hun ogen uit met al die leuke kinderactiviteiten op Center Parcs. Het weer hoeft daarbij niet mee te spelen, vermaken doen ze zich op het vakantiepark toch wel. Voor peuters staan er namelijk genoeg vermakelijke indoor activiteiten op het programma.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de creatieve Kids Workshop knutselen? Hier kan jouw peuter zijn of haar creativiteit op de vrije loop laten. Ook de indoorspeeltuin van Center Parcs (BALUBA Center Parcs) staat garant voor urenlang indoor speelplezier. Je peuter kan er naar hartelust springen, glijden en ravotten. Enorm fijn om je kind zo te zien genieten!

Maar er is meer. Kindervriend Olly zorgt met zijn aanstekende vrolijkheid ook voor het nodige vertier. Naast een optocht en vermakelijke Orry en Vrienden show, wordt er ook een Kids Disco georganiseerd. De ideale gelegenheid voor mama en/of papa om even heerlijk te ontspannen met een kop koffie of een drankje terwijl je kind de sterren van de hemel danst. De Orry en Vrienden Voorleesverhaaltjes zorgen ervoor dat je peuter daarna weer heerlijk ontspannen zijn of haar bedje in kan.

Outdoor kinderactiviteiten Center Parcs

Altijd fijn als een vakantiepark de binnenactiviteiten op orde heeft maar natuurlijk hoop je op mooi weer tijdens je vakantie. Ook aan buitenactiviteiten voor kinderen biedt Center Parcs gelukkig genoeg mogelijkheden. Is jouw peuter een ware ruiter of amazone? Tal van parken bieden outdoor ponyrijden aan, hoe leuk is dat? Ook de kinderboerderij is een perfecte plek om lekker back to nature te gaan en verschillende dieren te leren kennen en aaien.

Natuurlijk is het ook voor peuters leuk om heerlijk te vertoeven op het strand of de magie te ontdekken in het bos of op de heide. Met het kinderactiviteiten-programma is één ding zeker: je peuter hoeft zich absoluut niet te vervelen!

Entertainment voor jong en oud

Ook oudere broertjes of zusjes hoeven niks te kort te komen met de kinderactiviteiten die Center Parcs rijk is. Naast alle activiteiten die ook voor peuters toegankelijk zijn, is er voor de wat grotere kids een superavontuurlijk programma beschikbaar. Zo is er een heuse Kids Safari en ook de Kids High Adventure zorgt voor de nodige afwisseling.

Als ouder kun je trots toekijken terwijl je kind op een wiebelend touwenparcours floreert en op de Kids Safari ben jij in control over de remmen terwijl je kind de ogen uitkijkt. Omdat hij of zij tenslotte nog moet leren autorijden, is er ook een Kids Verkeerspark waar je kleine meid of jongen op een echt parkeerparcouts leert rijden in een elektrische auto. Fun guaranteed!

Ook de Gametown met video- en real life games biedt vermaak voor jong en oud. Wie is er nu niet in voor een potje air hockey en meer? Daarnaast mag de Action Factory met indoor bowlen, een klimparadijs en een gezellig café op de lijst van activiteiten zeker niet ontbreken!

Ontspannen voor pa en ma

Naast al deze te gekke kinderactiviteiten, is er bij Center Parcs zeker ook aan vermaak voor de ouders gedacht. In het indoor tropisch zwemparadijs Aqua Mundo geniet niet alleen je baby of peuter van een onvergetelijke tijd. De oudere kinderen genieten van heuse wild-water-avonturen, terwijl jij heerlijk ontspant in het bubbelbad. Ook in het snorkelbad vol met exotische vissen kijkt iedereen zijn ogen uit.

Daarnaast zijn er talrijke activiteiten waar het hele gezin van geniet, zoals de (Indoor) Minigolf, de Family Laser Battle en de Escaperoom. Als 16-plusser kun je zelfs Segway Rijden en zo de omgeving ontdekken terwijl de wind door je haren waait. Ook zijn er voor volwassenen avondvullende shows bedacht. Niet ieder Center Parcs vakantiepark biedt dezelfde (kinder-)activiteiten aan, kijk voordat je boekt naar de specificaties voor jouw park naar keuze.

Onvergetelijke momenten met Center Parcs kinderactiviteiten

Al deze leuke kinderactiviteiten die Center Parcs biedt, zorgen ongetwijfeld voor een heerlijke vakantie met het hele gezin! Een Center Parcs dagje met je baby laadt bij iedereen de batterij op en zorgt voor heerlijke momenten en herinneringen. Ontdek het zelf en geniet van een onvergetelijke tijd!

Meer vakantie baby