Connect
To Top

De Bugaboo Lynx is de meest comfortabele kinderwagen

Bugaboo, hét merk onder de kinderwagens heeft een nieuw kindje aan de familie toegevoegd, namelijk de Bugaboo Lynx. Na de introductie door topmodel Gigi Hadid in New York, mogen we de Lynx nu ook in Nederland bewonderen. Wil je weten wat deze kinderwagen nou zo bijzonder maakt? Lees dan vooral verder.

Bugaboo Lynx comfortabele kinderwagen

Dit is de kinderwagen waarmee je overal kunt rijden

De Bugaboo Lynx is een lichte en compacte kinderwagen die ideaal is om in de stad mee te rijden. Woon je buiten de stad? Ook voor zandpaadjes en grintwegen is deze kinderwagen perfect geschikt. Je klikt dan de voorwieltjes vast met de witte klemmen. Zo rijd je net even wat makkelijker door grint en zand heen. Je kunt de kinderwagen gebruiken vanaf de geboorte van je kindje tot aan de leeftijd van ongeveer 4 tot 5 jaar.

Bugaboo Lynx kinderwagen

Hoe zit de Bugaboo Lynx in elkaar?

Deze kinderwagen is uitgerust met een reiswieg die je de eerste 6 maanden direct kunt gebruiken. Bovenop de reiswieg is een zonnekap bevestigd die jouw kindje beschermt tegen zon en regen. Dankzij de rits aan de zijkant kun je de zonnekap uitklappen, zodat je kindje met zekerheid lekker droog en comfortabel kan slapen. Als je jouw kindje uit de kinderwagen wilt halen, dan draai je eenvoudig de beugel opzij en rits je het dekje open. Het matrasje is lekker stevig en comfortabel. Urenlang slaap en speelplezier gegarandeerd!

Bugaboo Lynx comfortabele kinderwagen

Van reiswieg naar wandelwagen

Na ongeveer 6 maanden kun je de reiswieg inruilen voor de wandelwagen. Dit doe je op het moment als je kindje als kool groeit en de reiswieg te klein wordt. Het voordeel van een reiswieg is dat je kindje helemaal plat kan liggen, zodat het ruggetje goed wordt ondersteund. Als de switch naar wandelwagen dan eindelijk zover is, druk je de witte knoppen in aan de zijkant. Je haalt de reiswieg er binnen een klik vanaf. Je gebruikt hetzelfde frame en de verlengde zonnekap om je kindje te beschermen tegen de zon.

Bugaboo Lynx kinderwagen

Lichtgewicht en wieltjes die goed wendbaar zijn

De foam wieltjes onder de wagen maken het mogelijk om makkelijk te draaien in drukke straatjes. Dankzij het lichtgewicht frame is de Lynx niet zwaar of lomp en is het genieten om met de kinderwagen te wandelen. De duwstang is in hoogte te verstellen middels de witte knoppen aan de zijkant. Zo hoef je niet te bukken en bang te zijn dat je last krijgt van je rug.

Kinderwagen Bugaboo Lynx

De Lynx klap je makkelijk en snel in 


Als je van plan bent om met de auto op pad te gaan, dan neem je de Lynx toch gewoon mee? Je klapt deze kinderwagen eenvoudig en snel in als een klein compact pakketje. Zo geniet je direct van je dagje uit als je op de plaats van bestemming bent aangekomen. De grote opbergmand onder de wagen maakt het mogelijk om flink wat boodschappen mee te nemen. Ideaal dus als je tijdens de wandeling een aankoop wilt doen en je jouw spullen droog wilt opbergen.

Kinderwagen Bugaboo Lynx

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle