Connect
To Top

Nieuw: Bugaboo Stardust on-the-go campingbedje

Misschien ken je het merk Bugaboo wel van de super lichte en comfortabele kinderwagens. Sinds kort hebben ze ook de Stardust aan het assortiment toegevoegd. Dit is een kinderbedje die je binnen een paar seconden in en uitklapt. Snel en makkelijk opgezet, zodat jouw kleintje ook snel kan slapen of spelen. Want dankzij het geïntegreerde matras is de Stardust daar prima geschikt voor. Wil je alles weten over deze nieuwe aanwinst van Bugaboo? Lees dan snel verder om het zelf te ontdekken.

Bugaboo Stardust on-the-go campingbedje

Clip los en klap open 


Eenvoudiger dan dit wordt het niet. Je maakt het clipje los en je klapt het bedje open. De Bugaboo Stardust is een campingbedje waar we met z’n allen lang op hebben gewacht. En waarom dit kinderbedje ‘Stardust’ heet? Waarschijnlijk omdat het bedje is gemaakt volgens de principes van de luchtvaarttechnologie. Denk hierbij aan lichtgewicht, het snel in en uitklappen plus het ontwerp dat is gemaakt uit een geheel. Geen losse onderdelen of extra handelingen die je hoeft te verrichten om het bedje op te zetten. Dit wil je toch?

Bugaboo Stardust campingbedje

Waar kun je de Stardust voor gebruiken?

De Stardust is gemaakt als on-the-go campingbedje. Dus je klapt het bedje open waar en wanneer jij wilt. Zelfs als je op bezoek bent bij familie of vrienden. Buiten het feit dat de Stardust een comfortabel kinderbedje is, kun je het bedje natuurlijk voor meer doeleinden gebruiken. Ben je de woonkamer aan het dweilen, dan is het enorm handig om je kindje even in de Stardust te plaatsen met wat speelgoed. Je kindje kan gerust even zijn gang gaan, want het bedje is uitgevoerd met een zacht matrasje die je in hoogte verstelt met een rits. Ook handig voor jou, want zo hoef je niet ver naar voren te buigen om je kindje op te tillen.

Stardust on-the-go campingbedje Bugaboo

Geen gesleur met moeilijke kinderbedjes

Het mooie aan de Bugaboo Stardust is dat je deze dankzij het lichtgewicht van nog geen 7 kilo overal eenvoudig mee naartoe neemt. Je ontvangt er bovendien een handige opbergzak met klittenband-sluiting bij. Dit is vooral praktisch als je op reis gaat, zodat het bedje niet beschadigt. Gebruik je het kinderbedje vooral in en rondom het huis en berg je het na gebruik op, dan hoef je de opbergzak niet te gebruiken.

Bugaboo Stardust on-the-go campingbedje

Leuk: Extra accessoires voor de Stardust 


De Stardust is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en grijs. Het bijpassende katoenen laken van Bugaboo heeft de juiste afmetingen om in het bedje te passen. Natuurlijk kun je een eigen lakentje of dekentje gebruiken. Jij kiest wat bij jou en je kindje past.

Nieuw Bugaboo Stardust campingbedje

Bugaboo: De voorloper in kinderwagens

Mocht je Bugaboo nog niet kennen, dan is het wel leuk om te weten dat dit merk al sinds 2005 voorloper is op het gebied van gebruiksvriendelijke kinderwagens en accessoires. De wielen onder de kinderwagen maken het mogelijk dat je alle soorten paden en wegen kunt bewandelen, zonder dat je kindje er ook maar iets van merkt. Een kinderwagen kiezen is geen makkelijke keuze. Mocht je daarom twijfelen, dan kun je altijd contact opnemen of kiezen voor private shopping. Zo weet je dat je altijd de juiste kinderwagen kiest!

Bugaboo Stardust on-the-go campingbedje nieuw

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle