Connect
To Top

Dryly is er speciaal voor kindjes die in bed plassen

Als jouw kindje zindelijk is en toch regelmatig in bed plast, dan ga je als moeder op zoek naar een oplossing. Je kindje kan zich schamen, waardoor logeerpartijtjes worden afgezegd en het probleem zicht steeds meer vergroot. Dryly heeft een aantal producten die een geweldige oplossing zijn tegen bedplassen, zoals Wizzu de vrolijke panda plaswekker. Wil je hier graag alles over weten? Lees dan snel verder.

Dryly is er speciaal tegen bed plassen

De oorzaken van bedplassen

Bedplassen is niet gek en komt vaker voor dan je denkt. 10% van de kinderen tussen 6 en 7 jaar plast regelmatig in bed. Ook kinderen die nog niet zindelijk zijn kunnen regelmatig in bed plassen. De meeste kinderen worden zindelijk als ze tussen de 1,5 en 3 jaar oud zijn. Emoties en het ’s nachts meer urine aanmaken zijn voorkomende oorzaken van bedplassen. Sommige kindjes worden gewoonweg niet wakker van een volle blaas en missen s ’nachts de prikkel om naar de wc te moeten gaan.

Dryly bed plassen

Bedplassen heeft vergaande gevolgen voor jouw kindje

Als je kindje per ongeluk in zijn of haar bed heeft geplast, dan is dat nog geen ramp. We spreken van bedplassen als je kindje vaak en misschien wel 2 tot 3 keer per week in bed plast. Je kleintje wordt alles, behalve vrolijk van een nachtelijke waterval. Sterker nog: Gevoelens van schuld en schaamte kunnen de kop opsteken. Hierdoor kan het bedplassen alleen nog maar meer een issue worden. Logeerpartijtjes worden afgezegd en het is maar hopen dat het bedplassen een keer ophoudt. Gelukkig voor jou en je kindje dat Dryly hier iets op heeft bedacht.

Dryly tegen bed plassen

Panda Wizzu is het nieuwe plasvriendje van jouw kindje

Panda Wizzu is een plaswekker die een alarm geeft als jouw kindje al een klein beetje heeft geplast. Hoe het werkt? Er zit een speciale vochtsensor op het ondergoed die de urine opspoort. Bij de eerste druppels maakt plaswekker Panda Wizzu een geluidje, zodat je kindje wakker wordt en de prikkel krijgt om de plas op te houden en naar de wc te gaan. Zo wordt je kindje getraind om bij een volle blaas wakker te worden. Als de super trotse papa en mama in het begin dan ook wakker worden om een compliment te geven, dan wordt slapen een groot feest!

Dryly is de oplossing tegen bed plassen

Speciaal ondergoed met de leukste printjes

De plaswekker werkt in combinatie met het Dyly ondergoed dat is voorzien van speciale vochtsensors om het bedplassen tegen te gaan. En wat is het ondergoed leuk! Zo zitten er in de 2-pack voor zowel jongetjes als meisjes een vrolijk Wizzu-broekje en een onderbroekje dat wat subtieler van kleur is. Denk bij vrolijk aan gekleurde stipjes met een pandakopje en bij subtiel aan een egale hippe kleur zoals oceaanblauw. Al het ondergoed is gemaakt van biologisch katoen. Naast dat de onderbroekjes lekker zacht aanvoelen, zitten ze ook nog eens heerlijk om de billetjes.

Dryly oplossing tegen bed plassen

Wie is Dryly?

Het brein achter deze bedplas-oplossing is Dryly. Een jong bedrijf dat het zelfvertrouwen van kindjes wil versterken en herstellen.

Dryly is speciaal voor kindjes die in bed plassen

#BabystraatjeAd

Meer Lifestyle