Connect
To Top

De beste voedingsbh’s van Hunkemöller

Als je van plan bent om borstvoeding te geven, dan is het nog niet zo eenvoudig om een goed zittende en fijne voedingsbh te vinden. Weet je bijvoorbeeld waar je op moet letten? Gelukkig heeft Hunkemöller flink wat voedingsbeha’s in het assortiment waar er altijd een voor jou tussen zit. Lees snel verder om hier meer over te weten.

De beste voedingsbh’s van Hunkemoller

Een zwangerschapsbeha of een voedingsbeha

Het is tijd voor een nieuwe beha als je zwanger bent of borstvoeding gaat geven. Er zit verschil tussen een zwangerschaps bh en voedingbh. Een voedingsbeha draag je in de periode na de bevalling en is bedoeld om eenvoudig borstvoeding kan geven. Je maakt de cup met één hand los, zodat je jouw kindje direct kan voeden. Tijdens je zwangerschap kunnen je borsten wel tot een paar cups extra groeien. Je beha kan dan te strak worden. Zodra je beha niet meer lekker zit is het tijd voor een zachte zwangerschapsbeha van rekbare stof.


Voedingsbh’s van Hunkemoller

Voedingsbh’s Hunkemoller

Een voedingsbeha kopen? Lees deze tips!

Bij het kopen van een voedingsbeha is het van belang dat je goed naar de pasvorm kijkt. Let op dat de beha de ondersteuning biedt die je borsten nodig hebben. Het spreekt voor zich dat een voedingsbeha nooit mag knellen. Je kunt het beste kiezen voor een katoenen beha of die is gemaakt van van katoen en elastaan of polyamide. Dit voelt namelijk zacht aan en is niet pijnlijk voor je borsten. Koop altijd meerdere voedingsbeha’s, want als je een goede bh hebt gevonden dan zal deze sneller in de was belanden.

De voedingsbh’s van Hunkemoller

Voedingsbh’s van Hunkemoller

Voorgevormde en niet voorgevormde voedingsbeha’s

Een niet voorgevormde voedingsbeha is eigenlijk gewoon een beha zonder extra vulling of ondersteuning. De bh sluit goed aan en je kunt de pasvorm een beetje vergelijken met een sportbeha. Dit kan prettig zijn als je borsten de ene dag wat groter of pijnlijker zijn dan de andere dag. Deze zijn ook fijn om te dragen als je borsten nog volop groeien. Deze rode voedingsbh Liz is supervrouwelijk dankzij de afwerking met kant en het detail van het strikje aan de voorkant.

De beste voedingsbh’s Hunkemoller

Hunkemoller voedingsbh’s

Veel vrouwen met wat grotere borsten kiezen vaak voor een voorgevormde voedingsbeha met verstevigde cups. Deze niet-voorgevormde voedingsbh Alisa is dankzij het tijgerprintje een erg gewilde voedingsbh. Het fijne aan deze beha is dat je de bandjes makkelijk in hoogte kunt verstellen. Bovendien ook verkrijgbaar in de grotere cupmaten vanaf maat E. Ga je liever voor een voorgevormde voedingsbh? Dan is Rose niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel erg mooi dankzij de kanten afwerking op de cups.

Hunkemoller voedingsbh’s

De beste voedingsbh’s Hunkemoller

Voedingsbh’s met en zonder beugel

Een voedingsbh met beugel kan erg comfortabel zijn als je een grotere maat borsten hebt. De beugels geven je borsten namelijk de ondersteuning die je nodig hebt. In de kraamweek kunnen je borsten erg opzwellen door de stuwing. Het is dan beter om een beha te dragen zonder beugel. Het voordeel hiervan is dat deze niet snel knelt en dat je een bh zonder beugel ook ’s nachts kunt dragen.

Voedingsbh’s Hunkemoller

De voedingsbh’s van Hunkemoller

#BabystraatjeAd
The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle