Connect
To Top

Inspiratie: Het voorjaar en zomertrends

Het voorjaar komt eraan. Dit betekent meer zonnige dagen waarbij luchtige kleding weer aan mag. Ook al lijkt het nog even ver weg, het is nu al tijd om de garderobe van jezelf en je partner up-to-date te maken. Weet je dat je in jouw joggingbroek al voorloper bent op de trends? En wil je weten wat je dit voorjaar nog meer voor moois kunt verwachten? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

De voorjaar en zomertrends

Dit zijn de modekleuren van 2021 


Knalgeel, grijs en pasteltinten zijn dit voorjaar en deze zomer helemaal hot. De kleur geel is vrolijk, fris en tovert gelijk een glimlach op je gezicht. Het heeft de associatie met de zon en dat is altijd goed. Grijs is een basiskleur en is erg goed te combineren met de kleur geel.


Loungewear waarin je gezien mag worden

Eerlijk is eerlijk, in deze tijd is het soms lastig om de motivatie te vinden om je op te doffen als je toch alleen maar thuis bent. Werk je vanuit huis? Leer jezelf dan aan om je in de ochtend een half uur te verzorgen. Zo start je de dag een stuk frisser en dat zien je collega’s ook op afstand. Die inmiddels versleten joggingbroek is namelijk niet echt heel fashionable en daarbij voel je je ook minder representatief. Wat dan wel? Joggingbroeken mogen dit voorjaar, maar combineer het dan met een classy sweatshirt of comfortabe ribtrui in beige. En is het wat warmer? Een grijs shirtje met print is dan een altijd goede catch.

Voorjaar en zomertrends

Tip: Lange coljurken en soepele shirts in basiskleuren

Onder thuiswerk-outfits worden naast joggingbroeken ook jurken verstaan. Draag een lange coljurk tijdens de koudere dagen en een jurk met een v-hals en een split als de temperaturen wat hoger liggen. Kies uit kleuren zoals camel, lichtbruin en beige om helemaal met de trend mee te gaan.

En welke trends zien we bij de mannen?

Voor de mannen geldt eigenlijk hetzelfde als voor de vrouwen: comfortabel en casual kleding die voor elke gelegenheid kan. Grijs gemêleerde coltruien mogen gecombineerd worden met zwarte joggingbroeken. Ton-sur-ton mag ook weer. Dit betekent dat je dezelfde kleur in meerdere tinten mag combineren. Neem bijvoorbeeld een donkerblauw t-shirt met daarop een donkerblauw vest, hoodie of jack.

Inspiratie voorjaar en zomertrends

Zijn de kledingwinkels nog dicht? Geen probleem!


Aangezien de niet-essentiële winkels al een lange tijd dicht zijn, zal het nog wel even duren voordat alles weer open mag. Kleding en schoenen passen in de winkel zal voorlopig nog niet kunnen. Gelukkig zijn er nog de webshops waar je jouw favoriete outfits kan scoren. Heb je geen zin om alles weer terug te sturen om dat het net niet is wat je ervan verwachtte? Of vind je het moeilijk om online te bepalen welke kleding het beste bij je past? Dan is een online styling service zoals Zalon misschien wel wat voor je. Hierbij gaat een persoonlijke stylist voor jou aan de slag, en stelt op basis van jouw wensen, maten en budget een compleet nieuwe outfit voor je samen. Zo kun je thuis alles op je gemak passen en uitproberen!

The following two tabs change content below.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer Lifestyle