Connect
To Top

Cadeautip: MyHeritage DNA test nu voor slechts €47,-

Wil je een bijzonder cadeau geven? Dan is een DNA test van MyHeritage een leuk idee! Dankzij de test kom je snel interessante informatie te weten over jouw familiegeschiedenis. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder.

MyHeritage DNA test

Over MyHeritage

MyHeritage maakt het mogelijk om meer te weten te komen over jouw familiegeschiedenis. Door thuis de eenvoudige DNA-test af te nemen, wordt deze informatie omgezet naar digitale gegevens. Uit de DNA-test blijkt uit welk werelddeel je afstamt, wat je etniciteit is en kunnen verre familieleden worden opgespoord. Alle persoonlijke informatie is veilig en wordt goed beschermd.

DNA MyHeritage test

Hoe werkt een DNA test

Het afnemen van een DNA test van MyHeritage is heel makkelijk. Als je de kit thuis hebt ontvangen, maak je de verpakking open en lees je de handleiding. De kit bestaat uit een activatiekaart, 2 flesjes, 2 wattenstaafjes en een envelop. Zodra je de kit online hebt geactiveerd, kun je aan de slag gaan. Gebruik een wattenstaafje om een wandstrijkje uit te voeren aan je linkerwang. Plaats het wattenstaafje in het flesje en breek deze af bij de zwarte lijn. Herhaal hetzelfde ritueel nu met het andere wattenstaafje aan de rechterwang. Plaats beide flesjes in het plastic zakje en daarna in de envelop. Je DNA-test kan nu worden verstuurd naar het laboratorium. Binnen 4 tot 6 weken ontvang je het resultaat!

DNA test MyHeritage

MyHeritage feestdagen sale

Als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar jouw achtergrond, dan mag je deze speciale actie niet missen! Nu voor de laagste prijs ooit: slechts €47 en gratis verzending voor 2+ kits!

Meer Lifestyle