Connect
To Top

Go Cosy: Veilig & praktisch in de kinderwagen

De kinderwagen wordt met zorg uitgezocht, geselecteerd op veiligheid en comfort. En als je de kinderwagen hebt aangeschaft dan wil je graag dat jouw baby er veilig en comfortabel in kan liggen. Daarvoor is de Go Cosy ontwikkeld door AKY Baby!

Go Cosy veilig en praktisch kinderwagen

Alles in één

De Go Cosy is een combinatie van een voetenzak/deken en hoeslaken in één, waardoor je niets anders meer nodig hebt in de kinderwagen. In samenwerking met verloskundigen is de Go Cosy door twee moeders ontwikkeld. Na een nare ervaring waarbij een van de kinderen de deken in de kinderwagen op een onbewaakt ogenblik over het hoofd had getrokken, ontstond het eerste idee voor de Go Cosy. Een deken die niet omhooggetrokken kan worden én die nog vele andere voordelen biedt.

Go Cosy kinderwagen

Veiligheid voorop

De Go Cosy is kort gezegd een hoeslaken met geïntegreerde deken. Geschikt voor newborns tot ca. 6 maanden. Omdat de deken aan het hoeslaken verbonden zit, kan deze niet omhoog en dus over het hoofd getrokken worden, een van de grootste angsten van veel jonge ouders!

veilig en praktisch kinderwagen Go Gosy

Geborgen gevoel & praktisch in gebruik

Daarnaast is de Go Cosy zo ontworpen dat het de baby een geborgen gevoel geeft. De zachte, elastische stof sluit goed aan om het bovenlichaam van de baby. Rondom het onderlichaam van de baby is de Go Cosy iets wijder, zodat de baby lekker kan trappelen maar nooit blote voetjes heeft! Ideaal, nooit meer gedoe met dekentjes die je telkens weer opnieuw vast moet stoppen. Door de rits is de Go Cosy praktisch in gebruik, je legt je baby makkelijk in de Go Cosy en haalt hem/haar er snel er weer uit. De ritssluiting is uiteraard afgewerkt met een zachte stof, zodat deze niet direct in contact komt met de zachte babyhuid.

veilig en praktisch Go Gosy kinderwagen

Babyproof

De Go Cosy doe je in een handomdraai om het matras van de kinderwagen en kan makkelijk gewassen worden én in de droger. Erg handig voor jonge baby’s die nog wel eens spugen. Veel jonge ouders zijn razend enthousiast over de Go Cosy. Geen gedoe meer met dekentjes, veilig en praktisch!

Go Cosy veilig en praktisch kinderwagen

Made in Germany

De Go Cosy’s van AKY Baby worden gemaakt door een naaiatelier in Duitsland. Dit atelier is een klein familiebedrijf en wordt gerund door twee zussen. Naast dit familiebedrijf werkt AKY Baby ook samen met de Lebenshilfe, dit is een sociale werkplaats voor mensen met een beperking. Zij maken alle overige producten voor AKY Baby. Voor ieder seizoen is er een passende Go Cosy, ben jij ook nieuwsgierig geworden?

Meer Lifestyle