Connect
To Top

Creëer een duurzaam babynestje met de Ilmaha relaxhoes

Heb je tijdens je zwangerschap een voedings- of zwangerschapskussen aangeschaft en gebruik je deze nu niet meer? Dan is de Ilmaha relaxhoes misschien wel wat voor jouw pasgeboren kindje. Dankzij deze relaxhoes kun je een heerlijk babynestje creëren. Extra fijn: Zo hoef je jouw kussen niet weg te doen. Meer weten over deze relaxhoes van Ilmaha? Lees dan snel verder.

relaxhoezen van Ilmaha

Geef je zwangerschapskussen een tweede leven

Een voedingskussen is ideaal om te gebruiken tijdens het voeden van je kindje. Je plaatst het kussen onder je arm om meer ondersteuning te krijgen. Als je het kussen tijdelijk of niet meer nodig hebt, dan maak je er een heerlijk babynestje van. Hoe? Ilmaha verkoopt relaxhoezen van verschillende materialen en in diverse kleuren die je eenvoudig om je kussen heen wikkelt. Je legt je kindje op het kussen om te liggen of te spelen. Jouw kindje voelt zich door het nabootsen van de baarmoeder veilig en geborgen. En jij hebt je handen vrij om bijvoorbeeld de boodschappen uit te laden of een flesje te maken.

relaxhoezen Ilmaha

De prachtige relaxhoezen van Ilmaha

De relaxhoezen zijn verkrijgbaar in maar liefst 19 verschillende kleuren die zijn geschikt voor kussens tussen de 170 en 190 cm lang. Je hebt keuze uit diverse materialen, zoals zacht teddystof, hydrofiel en velours. Alle materialen zijn geschikt voor je kindje. Deze ecru relaxhoes van teddystof is bijvoorbeeld echt heel schattig. Omdat teddystof zo enorm zacht is, zal je kindje zich direct thuis voelen in het babynestje. En ben je trotse mama van een tweeling? Ilmaha heeft ook tweeling voedingskussens en tweeling relax hoezen waar jouw kindjes heerlijk in kunnen relaxen.

Ilmaha relaxhoezen

Tip! Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Extra leuk zijn de kraamcadeaus die je kunt personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de naam of geboortedatum van het kindje borduren op een relaxhoes. Of wat denk je van de cadeau set die is gemaakt van teddystof? Met een van deze originele cadeaus verras je de ouders zeker. En wil je dat ze zelf iets leuks kunnen uitkiezen? Met een digitale cadeaukaart shoppen ze zelf een leuk item uit de webshop.

Ilmaha relaxhoezen

Over het merk Ilmaha

Ilmaha betekent in het Somalisch baby of pasgeborene en is in 2019 opgericht door Daphne en Karina. Alle producten worden met veel liefde handgemaakt in het atelier van Karina. Zowel moeder als dochter vinden een duurzamere wereld enorm belangrijk. Daarom wordt alles handgemaakt en wordt er met zorg gekeken naar de kwaliteit van de materialen. Neem vooral eens een kijkje in de webshop als je nieuwsgierig bent naar de hele collectie!

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle