Connect
To Top

Met HEMA maak je er een onvergetelijk paasfeest van

HEMA heeft dit jaar weer een prachtige paascollectie gelanceerd met genoeg items om van het paasfeest een groot feest te maken. Van knetterende paaseitjes tot vrolijke servetten en van leuke decoraties tot heerlijke paaslekkernijen, HEMA heeft alles in huis om Pasen compleet te maken. Dus wil je goed voorbereid zijn met Pasen? Lees dan snel verder.

Hema Pasen

Met het hele gezin paaseitjes zoeken

Bij Pasen hoort natuurlijk het zoeken van paaseieren. Superleuk voor je kindjes is het zoeken van paaseitjes in het huis of in de tuin. HEMA heeft paaseitjes met verrassende smaken in het assortiment. Denk hierbij aan knetterdiscodip, deze eitjes zorgen voor een explosie van smaak in je mond. Andere heerlijke eitjes zijn gevuld met de Nederlandse lekkernijen tompouce en stroopwafel. Zoals je ziet heeft HEMA voor ieder wat wils! Deze paaseitjes zijn niet alleen lekker om te verstoppen en te eten, maar ook leuk om cadeau te geven als kleinigheidje aan vrienden en familie.

Vier Pasen met HEMA

Nog meer lekkers voor het paasfeest

Naast de heerlijke paaseitjes heeft HEMA ook een breed assortiment aan andere paaslekkernijen, zoals chocoladehazen, paassnoep, koekjes en zelfs een slagroom paastaart die is versierd met diverse paasfiguurtjes. Ook de traditionele tompouce heeft een feestelijk paasjasje gekregen. HEMA heeft speciaal voor Pasen namelijk een gele, paarse en groene paastompouce gemaakt. En voor wie liever zelf aan de slag gaat in de keuken, biedt Hema ook bakmixen aan, zoals de paascupcake mix en de mix voor kaneelhaasjes, zodat je zelf of met je kinderen veel lekkers kunt maken. Deze maak je in een van de vele bakvormen die je bij HEMA kunt krijgen.

Pasen met HEMA

Ontdek de vrolijke paasitems van Nijntje

Een van de opvallende producten in de paascollectie van HEMA is de Nijntje-collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende items, waaronder eierdopjes, mokken en bordjes, allemaal voorzien van de iconische afbeeldingen van Nijntje in het paasthema. Deze items zijn perfect om de tafel mee te versieren tijdens het paasontbijt of – brunch. Zeker weten dat jouw kinderen en je familie het een feest zullen vinden om aan tafel te gaan. Ook leuk zijn de gele Nijntje vilten tasjes waar jouw kinderen de gevonden paaseieren in kunnen doen.

Pasen vier je met HEMA

Alles voor de perfecte paastafel

Pasen is niet compleet zonder de juiste decoraties en servies. Wil je dit jaar iets anders dan het Nijntje thema? Dan heeft HEMA ook een breed scala aan paasdecoraties, zoals paastakken en houten hangers. Maar ook servetten en tafelkleden die zijn versierd met vrolijke figuurtjes in mooie zachte kleuren. Met deze decoraties creëer je in een handomdraai een gezellige paastafel in huis. En wat denk je van dinerborden in wit, roze of blauw? Leuk om compleet te maken met het gouden bestek dat een extra feestelijk tintje geeft aan jouw tafel!

HEMA vier Pasen

Met HEMA goed voorbereid op Pasen

Of je nu op zoek bent naar leuke decoraties, smakelijke paaslekkernijen of originele cadeautjes, bij HEMA vind je het allemaal. Dus haal snel de paascollectie in huis en maak van Pasen een onvergetelijk paasfeest!

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle