Connect
To Top

Slim besparen op Pampers en voeding

Iedere moeder weet: voor je kleintje wil je alleen maar het beste. Dat begint bij goede voeding, maar ook verzorging en quality time zijn ontzettend belangrijk. En die quality time, die schiet er nog wel eens bij in. Want zeg nou zelf, een gezin met jonge kids houdt zich niet vanzelf draaiende. Gelukkig zijn er heel wat dingen die je kunt doen om goed voor je kinderen te zorgen en tegelijk veel tijd te besparen. In dit artikel krijg je handige tips, lees snel verder!

pampers en voeding besparen slim

Lekker pamperen

Als er iets is dat je als kersverse ouder niet genoeg in huis kunt hebben dan zijn het luiers. Wist je dat veel mensen het woord Pampers gebruiken als synoniem voor luiers? En dat is helemaal niet gek, want Pampers is een van de meest verkochte luiermerken in Nederland.

Het merk Pampers heeft in de jaren ‘50 de wasbare luier geïntroduceerd en loopt ook vandaag de dag nog voorop in luierland. Op deze manier maken ze het leven van ouders, en dat van baby’s, steeds een beetje aangenamer. Inmiddels zijn wasbare luiers weer erg populair en ook hieraan doet Pampers met de Pampers Harmonie Hyrbrid-lijn mee.

Zachte prijsjes voor zachte billetjes

Veel ouders kiezen voor premium kwaliteit van Pampers, deze luiers zijn per stuk vaak hoger in prijs dan Jumbo huismerk luiers. Maar als je online op Jumbo.com bestelt, krijg je maar liefst 30% korting op alle Pampers maxipack. Het wordt ook gratis bij je thuisbezorgd. Zo hoef je niet met al je boodschappen en de grote pakken Pampers te sjouwen. Komt dat even goed uit!

En je kunt ook inslaan voor straks. De beschikbare maten lopen van maat 3 t/m maat 7. Qua verpakkingsgrootte heb je volop keuze, er zijn namelijk diverse verpakkingen beschikbaar. Door nu slim in te slaan, bespaar je geld en tijd.

Als je dan toch bezig bent met het aanleggen van een geld- en tijdbesparende voorraad, is het handig om meteen een stel babydoekjes in te slaan. Bij Jumbo shop je alle babydoekjes altijd voor een lage prijs. Omgerekend zijn ze maar 0.02 cent per stuk. Liever Pamper babydoekjes? Op alle grootverpakkingen Pamper babydoekjes profiteer je van 25% korting.

Ook besparen op etenstijd

Het bereiden van een gezonde maaltijd vergt tijd en aandacht. Tijd en aandacht die je maar één keer kunt besteden. Het liefst koken we alle maaltijden voor onze kleine fijnproevers vers met biologische producten. Maar net als onze tijd kunnen we ons geld maar een keer uitgeven en biologische producten zijn vaak behoorlijk duur. Maar er is goed nieuws.

Jumbo heeft het assortiment met huismerk babyvoeding onlangs uitgebreid. Je vindt er nu nog meer heerlijke smaken biologische babyvoeding. Zowel fruithapjes voor de allerkleinsten alsook complete maaltijden voor kids van 15 maanden of ouder. Zo bespaar je tijd en geld, en eet je kleintje gezond en smakelijk. Win-win zeggen wij.

slim besparen pampers voeding

Onbezorgd thuisbezorgd

Als ouder wil je natuurlijk zelf ook wel eens wat. Bij Jumbo geniet je van veel voordeel op de Altijd Lage Prijs producten. Bovendien zijn er regelmatig lekkere en handige producten in de aanbieding. Non food zoals vaatwastabletten en verzorgingsartikelen, maar ook groente, fruit en vlees(-vervangers) shop je voordelig voor een aantrekkelijke actieprijs.

Het mooie is dat al je boodschappen onbezorgd worden thuisbezorgd. Je betaalt geen bestelkosten en je kiest eenvoudig jouw bezorgmoment. Bestellen kan online of via de app en is zo gepiept.

Ook geld en tijd besparen? Bestel nu eenvoudig op Jumbo.com en krijg alle boodschappen voor jou én je kleintje onbezorgd thuisbezorgd!

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle