Connect
To Top

De nieuwe zomercollectie van Prénatal

Laatste update 3 augustus 2022

Yes, het is weer zomer! We kunnen er weer lekker op uit en genieten van het lekkere weer. Dat doen we het liefst in kleding die niet alleen cool maar ook heerlijk koel is. Met de mooie items uit de zomercollectie van Prénatal gaat dat helemaal goed komen! Je shopt de collectie nu met 20% korting. Benieuwd wat de Prénatal zomercollectie te bieden heeft voor je newborn of peuter? Je ontdekt het hier, lees snel verder!

zomercollectie van Prenatal

Hello world, hello sun!

Wat is er leuker dan de wereld ontdekken in een mooie en luchtige outfit? Voor de newborns komt Prénatal deze zomer met een prachtige collectie waar de luchtigheid vanaf spat. Voor de allerkleinsten zijn dunne laagjes nu ideaal. De jongens stralen in mooie groen- of roestbruin-tinten. Lekker stoer en helemaal van nu. Voor de meiden (en unisex) is er de ‘hello new day’-lijn. Met het gezellige geel en de vrolijke vogeltjes kan het eigenlijk alleen maar een mooie dag worden.

Ook de fijne pakjes uit de ‘Soon little one’-lijn zorgen met kleine bloemetjes of stippeltjes voor een instant humeur-boost. Is jouw kleintje een lief ding of hummeltje? Laat het zien met het luchtige truitje met statement! Je kunt gaan voor de complete set met passend broekje, passende sokjes en haarband of mutsje, maar de items zijn ook los verkrijgbaar. Superschattig!

zomercollectie Prenatal

zomercollectie van Prenatal

Voor de grotere kids

De peuter-zomerkleding van Prénatal is ook dit jaar weer een feest. We zien stoere zwart-wit prints voorbijkomen maar ook natureltinten als (licht)bruin en zalm voeren de boventoon. Daarnaast doen jungle- en bloemenprints het goed dit jaar. De mooie effen items maken de zomercollectie voor peuters compleet.

Voor de meiden kies je voor romantische ruches, een prachtige bodyjurk, jumpsuit of stoere peuter-broek. Ook voor de boys zit de Prénatal peuter-collectie deze zomer vol verrassingen. Persoonlijk vinden we de peuter-shorts met bretels erg wijs en ook de vele hippe shirts doen ons moederhart sneller slaan. De aangename materialen als katoen en linnen zorgen ervoor dat je mini-me onbezorgd kan buitenspelen op die lange zomerse dagen.

Omdat er met dit zomerse weer niets lekkerder is dan verkoeling zoeken in het water, is er ook aan leuke badkleding voor peuters gedacht. Natuurlijk mogen daarbij zomer-accessoires als peuter-zonnehoedjes, petjes en zonnebrillen niet ontbreken.

de zomercollectie Prenatal

prenatal zomercollectie

Zwangerschapskleding Prénatal zomercollectie

Als mama (to be) wil jij er in de zomer vooral luchtig bij lopen. In de Prénatal zwangerschapsjurken, zwangerschaps-shirts en -shorts uit de zomercollectie 2022 wil je zeker gezien worden! De mooie prints en luchtige materialen zijn comfortabel en zorgen ervoor dat jij lekker fris blijft.

En wil je ook een een lekkere duik nemen? De zwangerschapsbadpakken zijn erg elegant en laten die prachtige buik mooi uit komen.

prenatal zomercollectie 2022

de prenatal zomercollectie

Prenatal zomercollectie 2022

Met de fijne, lichte kleding uit de zomercollectie van Prénatal ben jij samen met je newborn of peuter klaar voor de zomer! Claim nu je 20% korting op de vrolijke zomercollectie. Sla snel je slag en geniet van een heerlijke zomer!

prenatal zomercollectie 2022

zomercollectie prenatal 2022

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle