Connect
To Top

Spaar nu bij PLUS voor de Domino Challengers

Je spaart vanaf nu bij de supermarkt PLUS voor de Domino Challengers. Dit zijn dominostenen waarmee jouw kindje zijn eigen Domino Challenge kan maken. Het wordt natuurlijk spannender als je zoveel mogelijk dominostenen spaart. Je kunt met deze actie zelfs sparen voor een echte dominobaan. Wil je weten wat de actie inhoudt en hoe je kunt sparen? Lees dan vooral verder, zodat je snel aan de slag kunt gaan!

PLUS Domino Challengers

PLUS Domino Challengers

Over de Domino Challenge

PLUS heeft in samenwerking met het RTL4 tv-programma Domino Challenge dit unieke spaarprogramma opgezet. Je kunt op deze manier nu je eigen Domino Challenge gewoon met je gezin bij je thuishouden. Op de dominosteentjes staan de Domino Challengers afgebeeld die graag de strijd met je kindje willen aangaan. Zie jij jouw kinderen al een gigantische dominobaan bouwen? Spaar dan alle 27 dominostenen, waarvan er 14 zijn bedrukt met de Challengers! Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je 3 dominostenen.

Spaar PLUS Domino Challengers

Spaar PLUS Domino Challengers

Super winactie: Win een Nintendo Switch!

Er komt elke week een nieuwe video online waarin handige trucs worden getoond van de echte domino professionals van de Domino Challenge. Is jouw kindje al klaar met zijn domino bouwwerk? En zijn jullie er samen ook helemaal trots op? Door het insturen van de domino creatie op video maakt je kindje kans op een Nintendo Switch inclusief het spel Mario Party SuperStars. Hij of zij kan elke week meedoen aan deze toffe winactie.

Domino Challengers PLUS

Domino Challengers PLUS

Over het tv-programma Domino Challenge

Ken je Domino Day nog? Dit jaarlijks terugkerende evenement is van 1998 t/m 2009 op tv geweest. In dit programma ging het om de wereldrecordpoging dominostenen te laten vallen. In de 6 afleveringen van het nieuwe tv-programma Domino Challenge wordt er door teams gestreden om de meest spectaculaire dominocreatie te bouwen. Het is belangrijk dat alle stenen omvallen, maar het speelt ook mee wie de mooiste creatie heeft gemaakt.

Domino Challengers sparen bij PLUS

Domino Challengers sparen bij PLUS

Gepresenteerd door Ruben Nicolai

Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei elke zaterdag te zien op RTL 4 om 20.00 uur. Elke week moet er een team naar huis toe en in de finale zien we de uiteindelijke winnaar van de Domino Challenge. Ruben Nicolai presenteert het programma en influencer / jurylid Lily Hevesh zet de dominostenen weer in de spotlights door de mooiste creaties op haar You-Tube kanaal te plaatsen.

Bij PLUS sparen voor Domino Challengers

Bij PLUS sparen voor Domino Challengers

Wil je nog sneller sparen?

Wil je dat jouw kindje zo snel mogelijk een enorme groter domino creatie in elkaar zet? Bij de wekelijkse actieproducten krijg je extra veel dominostenen. Dit kan wel oplopen tot maar liefst 3 zakjes dominostenen! Op de website van PLUS zie je in een oogopslag welke wekelijkse actieproducten er meedoen! Voeg ze direct toe aan je winkelmandje en wacht totdat je bestelling wordt geleverd. Het bouwen aan een eigen creatie kan beginnen!

PLUS sparen voor Domino Challengers

PLUS sparen voor Domino Challengers

Actievoorwaarden

Deze actie van PLUS loopt t/m zaterdag 2 juli 2022. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je drie dominostenen. De boodschappen mag je ook online bestellen. Wekelijks ontvang je bovendien Limited Editions. Er zijn in totaal 5 Limited Editions. Maar op=op, dus wees er snel bij!

#BabystraatjeAd

 

Meer Lifestyle