Connect
To Top

MomentFrame legt jouw mooiste momenten vast

Sommige momenten wil je voor altijd in je hart koesteren, zoals je zwangerschap of de eerste stapjes van je kindje. Maar ook andere waardevolle herinneringen, zoals een vakantie met je gezin wil je natuurlijk niet vergeten. MomentFrame brengt jouw mooiste moment tot leven met de unieke frames. Leuk om te geven of om te krijgen! Je ontvangt nu 50% korting op het tweede frame. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaan en wil je alle frames ontdekken? Lees dan snel verder.

momentFrame legt mooiste momenten vast

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Bij MomentFrame.nl heb je keuze uit een aantal frames die de liefde met jou en je partner of die lange vriendschap met jouw beste vriendin vastlegt. Maar denk ook eens aan die foto’s met je ouders of je kindje die je op het frame kunt laten printen. Het principe is heel simpel: Je kiest een foto en je vult een zin of aantal woorden in die het juiste gevoel geeft bij de foto die je hebt uitgekozen. Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn. Je foto is nu een echte MomentFrame geworden!

 momentFrame legt momenten vast

Jouw mooiste liedje in een frame

Misschien is er wel een liedje dat voor jou een speciale betekenis heeft. Hoe mooi is het dan om dit liedje voor altijd bij je te hebben. Met AlbumFrame kies je jouw favoriete song en combineer je deze met een foto die er perfect bij past. Nadat je de titel en de artiest hebt ingevuld, vul je de link in waar het liedje is te vinden. Vervolgens wordt er een QR-code gemaakt, zodat je heel makkelijk het liedje beluistert op een van de bekende streamingdiensten. Dit wil je hebben toch?

 momentFrame legt mooie momenten vast

De geboorte van je kindje

Een van de mooiste momenten in jouw leven is waarschijnlijk wel de geboorte van jouw kindje. Na 9 maanden is je kindje dan eindelijk op de wereld en de eerste foto die gemaakt wordt is natuurlijk een die je niet mag vergeten. Met de unieke BabyFrame plaats je op het frame die eerste foto met naam, geboortedatum, geboortetijd en gewicht. Een moment dat je op deze manier in je woonkamer of slaapkamer van je kindje plaatst en nooit meer vergeet!

momentFrame legt mooie momenten vast

Geef een persoonlijk cadeau met MomentFrame

Een frame van MomentFrame is natuurlijk leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven! Geef die ene foto cadeau waarvan je weet dat die andere persoon er een speciaal gevoel van krijgt. Extra leuk: Je ontvangt nu 50% korting op het tweede frame met de afmetingen 20 x 30 cm. Zo kun je dus voordelig een frame voor jezelf en die lieve vriendin, moeder of oma kopen.

 momentFrame mooie momenten vast

Over MomentFrame 


Een cadeau combineren met jouw favoriete liedje of meest waardevolle moment met bijpassende tekst. Dat is de missie van het team van MomentFrame. Alle frames worden handgemaakt op kwalitatief plexiglas dat een leven lang meegaat. Het team staat graag klaar om al jouw vragen snel te beantwoorden. Neem snel een kijkje op de website om jouw moment te vereeuwigen of maak iemand blij met dit unieke cadeau!

#BabystraatjeAd

 

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle