Connect
To Top

Personal shopping bij Prénatal tot 15% korting!

Als je in blijde verwachting bent van je kindje, dan komt er veel op je af. Denk hierbij aan het inrichten van de babykamer en het kopen van babyspulletjes. Prénatal maakt winkelen een stuk makkelijker dankzij de extra personal shopping service. Jouw korting kan oplopen tot wel 15%! Wil je weten hoe dit werkt en of personal shopping iets voor jou is? Lees dan snel verder!

personal shopping prenatal advies

Persoonlijk advies voor jou en je kindje

De personal shopping service bij Prénatal houdt in dat je persoonlijk advies in een van de megastores krijgt voor de producten die echt bij jou en je kindje passen. Tijdens een personal shopping sessie kun je al je vragen stellen aan de ervaren personal shopper. Deze persoon luistert naar je en geeft antwoord op al je vragen. Ben je op zoek naar babyproducten waarvan je eerst zeker wil weten of je ze echt nodig hebt. Dan is het fijn als je de juiste keuze maakt.

advies winkelen prenatal personal shopping

Personal shopping: Zo werkt het

De personal shopping bij Prénatal is gratis. Het doel van personal shopping is dat jij volledig naar wens wordt geholpen en dat je weet waar je aan toe bent. Je bent niet verplicht om producten aan te schaffen. De personal shopping afspraken kunnen plaatsvinden in alle Prénatal megastores van maandag t/m zondag. Je maak eenvoudig online een afspraak via de afsprakenplanner en je vult je persoonlijke gegevens in op de website.

prenatal advies personal shopping

Ontvang nu exclusieve groeikorting tot 15%!

Personal shopping wordt nu nog leuker dankzij de geweldige actie die Prénatal op dit moment heeft. Je ontvangt namelijk tot 15% groeikorting op de producten die je hebt gekocht in de vorm van een giftcard. Besteed je bijvoorbeeld tussen 1000 en 1500 euro, dan ontvang je 10% korting. De korting loopt op naarmate je meer besteedt. De giftcard kun je mooi inwisselen als je na je shopping sessie nog iets nodig hebt. Kijk voor meer informatie en alle actievoorwaarden op de website.

personal shopping prenatal

Doe alvast inspiratie op

Wil je alvast weten welke producten Prénatal verkoopt? In de webshop krijg je een goede indruk van het assortiment. Je kunt een lijstje maken met de producten die je hebt gezien met daarbij de vragen die je graag wil stellen. Weet dat de personal shopper je graag wilt helpen, zodat jij met een goed gevoel de winkel verlaat.

prenatal personal shopping

Over Prénatal

Prénatal is al meer dan 60 jaar dé winkel waar je alles koopt voor jou en je kindje. Naast baby – en zwangerschapskleding, koop je er ook allerlei babyspullen voor de babykamer, babyverzorgingsproducten of kinderwagens. Naast de reguliere winkels zijn er ook megastores met een nog breder assortiment en is de webshop 24 uur per dag geopend. Prénatal is er graag voor jou en daarom staan de medewerkers altijd graag voor je klaar.

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle