Connect
To Top

Difrax is 55 jaar en trakteert!

Al 55 jaar ontwikkelt Difrax slimme en innovatieve babyproducten om wereldwijd het leven van baby’s en de ouders gemakkelijker te maken. Hoogste tijd dus voor een feestje! Draai tijdens de ‘Trakteerweken’ van Difrax aan het rad en zie direct welke mooie prijs jij hebt gewonnen! Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral snel verder!

difrax 55 jaar

Draai aan het rad en win altijd een prijs!

Tijdens de feestelijke ‘Trakteerweken’ verschijnt op Difrax.com een draairad. Meedoen aan de winactie is heel simpel: je vult je e-mailadres in en dat is het!
Het rad gaat draaien en jouw gewonnen prijs komt direct in beeld. En het mooie is: je wint altijd een prijs. Draai jij snel mee? Meedoen aan deze actie kan van 19 september t/m zondag 2 oktober.

Welke prijzen kun je winnen?

Naast aantrekkelijke kortingen, verloot Difrax ook een shoptegoed en gratis verzending op je bestelling. Na het draaien aan het rad is je prijs gelijk zichtbaar en kun je deze verzilveren in de webshop van Difrax. Ook krijg je een bevestiging per e-mail.

difrax trakteert 55 jaar

Shop alles voor je baby bij Difrax

Babyflessen, fopspenen, tandjes poetsen, haren kammen en het neusje schoonmaken. In de webshop van Difrax vind je alles voor de dagelijkse verzorging en een stralende baby!

De Nr.1 babyfles van Nederland

De iconische anti-colic S-fles is de ideale babyfles tegen darmkrampjes. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. Zo kun je je baby voeden in elke voedingshouding. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de Difrax S-fles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren. De fles is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en maten.

55 jaar difrax

De bestsellers van Difrax

Difrax heeft de bestverkochte babyproducten voor jou geselecteerd. De fopspeen uit de Nature collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren met natuurlijke printjes. Ken jij deze fopspenen al? En wil je vanaf de geboorte goed van start gaan? Kies dan voor een starterset voor pasgeboren kindjes. Het pakket bestaat uit vier anti-colic S-flessen en twee fopspenen, waarvan één speen licht in het donker geeft.

Over Difrax

Difrax weet als geen ander dat een baby je wereld even op zijn kop zet. Zeker als je voor het eerst papa of mama wordt, is het een grote verandering. Om deze reden maakt Difrax al 55 jaar babyproducten die onmisbaar zijn voor baby en ouder. Alle producten zijn ontwikkeld door medische experts en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Verder delen ze graag hun kennis met jou door middel van 55 handige tips en tricks in hun blog.

difrax bestaat 55 jaar trakteert

Trakteer jezelf op een mooie prijs!

Ben je op zoek naar producten voor je baby? Of ken je een aanstaande ouder die je wilt verrassen met een leuk kraamcadeau? Neem dan vooral een kijkje bij Difrax. En wie weet ontvang je zelfs een flinke korting of shoptegoed als je aan het rad draait! Doe je mee?

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle