Connect
To Top

Met HEMA maak je het leukste kinderfeestje compleet!

Ben je binnenkort van plan om een kinderfeestje met een leuk thema te organiseren? En weet je niet zo goed waar je nu precies moet beginnen? Dan moet je echt bij HEMA zijn! HEMA heeft namelijk allerlei leuke spulletjes om een kinderfeestje compleet te maken. Denk hierbij aan feestelijke slingers, taarten, uitdeelcadeautjes en traktaties. Wil je weten wat je absoluut niet mag vergeten? Lees dan vooral snel verder!

hema kinderfeestjes

Bedenk een kinderfeestje thema

Een kinderfeestje is het allerleukst als er een thema is. Voor meisjes kun je denken aan een thema met prinsessen, elfjes of sprookjes. Voor jongetjes is een thema met stoere draken, ridders, auto’s of tekenfilms een optie. De kinderen kunnen dan verkleed naar het feestje komen en de versiering pas je op het thema aan. Dit feesthoedje met een vlinder of een dinosaurus op de voorkant past perfect bij een sprookjesthema. Deel samen uit met deze toverstafjes en roltongen en je feestje kan beginnen!

kinderfeestjes hema

hema voor leuke kinderfeestjes

Maak bij HEMA een kinderfeestje uitnodiging

Als je het thema weet kun je daar de uitnodiging op afstemmen. Bij HEMA maak je een kinderfeestje uitnodiging gewoon helemaal zelf. Kies uit een van de ontwerpen, voeg een leuke foto van jouw kindje toe en schrijf de tekst. Vraag aan je kind hoeveel kinderen er uitgenodigd mogen worden en bestel dan het aantal uitnodigingen.

feestjes voor kinderen hema

hema kinderfeestjes

Spellen en activiteiten voor kinderfeest met 6 jarige

Voor de activiteiten van een kinderfeest moet je allereerst rekening houden met de leeftijd van de vriendjes en vriendinnetjes. Organiseer je een kinderfeest van een 6 jarige? Weet dan dat ze al eerder kinderfeestjes hebben gehad en ze weten dus hoe het in elkaar zit. Als het regent en je blijft thuis, dan kun je een middag knutselen en koekjes bakken. Of ga voor een ouderwetse spellenmiddag met koekhappen en spijkerpoepen. Versier het huis met vrolijke feestversiering, zoals met deze beestige slingers en folieballonnen.

versieringen kinderfeestje hema

hema kinderfeestje versieringen

Zorg voor een lekkere taart

Bij een kinderfeestje denk je natuurlijk aan taart. Het liefst een grote taart waar iedereen van kan smullen. HEMA heeft de lekkerste taarten voor jouw kinderfeestje. Kies uit veel soorten slagroomtaarten, chocoladetaarten en vlaaien. Deze roze red velvet cake is een echte eyecatcher op elk kinderfeestje en kun je zo hoog maken als je zelf wilt! Tip: Versier de taart met decoratie voor een extra feestelijke taart. Wil je liever geen taart, maar graag iets kleins om uit te delen? Dan zijn de bekende HEMA tompouces altijd nog een goed idee. Of ga voor heerlijke petit fours en gebakjes waar het water van in de mond loopt.

kinderfeestjes hema

leuke kinderfeestjes samen met hema

Een heerlijke traktatie voor de feestbeesten

Een HEMA kinderfeestje is pas echt compleet als je ook iets kunt uitdelen aan alle kindjes. Bij HEMA maak je zelfs van de traktaties een groot feest. Popcorn doe je in deze vrolijke kartonnen bakjes met feestende dieren. Spekjes rijg je aan deze beestachtige prikkers. Macarons en snoep doen het ook altijd goed op kinderfeestjes. Maak jij er een echt HEMA kinderfeestje van? Veel plezier!

hema kinderfeestjes

hema kinderfeestjes

The following two tabs change content below.

Meer Lifestyle

 • Dit zijn de populairste babynamen van 2022

  Een naam voor je kindje baby uitzoeken is heel speciaal en persoonlijk, want het gaat een leven lang mee. Veel ouders...

  Babystraatje.nl11 oktober 2022
 • Black Friday: Difrax Baby Week Deals

  Deze hele week ontvang je tot maar liefst 70% korting op het gehele assortiment van Difrax. The following two tabs change...

  Babystraatje.nl11 oktober 2022
 • HEMA pakt uit met Sinterklaas!

  Het heerlijke avondje komt er bijna aan. De hoogste tijd dus om die cadeautjes in te slaan! The following two tabs...

  Babystraatje.nl11 oktober 2022
 • Noppies duurzame Baby Comfort collectie

  Ben jij in de blijde verwachting van jouw kindje? Dan wil je natuurlijk jouw huis en de slaapkamer van de kleine...

  Babystraatje.nl11 oktober 2022
 • Difrax is 55 jaar en trakteert!

  Al 55 jaar ontwikkelt Difrax slimme en innovatieve babyproducten om wereldwijd het leven van baby’s en de ouders gemakkelijker te maken....

  Babystraatje.nl11 oktober 2022